Uçlu Kalem Önerisi (0.7)

Genelde çakmaları bol oluyor. İnternetten almanız daha iyi.

Şahsen Rapid seçerdim. Mono graph çok hantal gözüküyor hoşuma gitmedi. Ben daha sade ve asil kalemleri tercih ediyorum.
Mono Graph çok hafif duruyor. Renkleride hoşuma gitti. Rapid’de güzel.

@Alp Ayan Mono Graph’ın plastik kalitesi nasıldır ? Düştüğünde vs. kırılır mı acaba ?

Mono Graph çok hafif duruyor. Renkleride hoşuma gitti. Rapid’de güzel.

@Alp Ayan Mono Graph’ın plastik kalitesi nasıldır ? Düştüğünde vs. kırılır mı acaba ?
Gayet kaliteli bir plastik ama doğal oalrak bir metal tutuş hissiyatı beklemeyin. Kalemi hiç düşürmedim açıkcası o yüzden sağlamlığı hakkında bir fikrim yok.

Tutuşu rahat olan ve orta parmağımı acıtmayacak bir kalem istiyorum. Kullandığın birkaç Faber Castell Grip 1347’de kalemin ucu sürekli kırıldı. Rotring Tikky’de pek yumuşak değil. 150-100₺ civarı bir öneri yapabilirseniz sevinirim. (Rotring, Faber Castell, Tombow vs. gibi markalardan olursa iyi olur.)
Hocam bütçenizi daha çok yükseltebilirseniz;Faber Castell Grip 2011 Versatil Uçlu Gri Kalem 0.7mm Griy Renk Fiyatı, Yorumları - Trendyol (siyahı daha pahalı maalesef)

Uzun zamandır mono graph kullanıyorum ama bir türlü sevemedim. Tutma kısmı kaba geliyor bana. Eskiden 2011 grip kullanıyordum, ondaki rahatlık yok bence mono Graph'ta. Yine de kaliteli bir kalem, sağlam. Ucu sadece önünden katması kötü.

Kalem dediğin ince ve metal olacak bence. Kaba kalemleri tutamıyorum ve kullanamıyorum ben. Mono graph aldım kalem kutumda duruyor süs olarak.

Uzun zamandır mono Graph kullanıyorum ama bir türlü sevemedim. Tutma kısmı kaba geliyor bana. Eskiden 2011 Grip kullanıyordum, ondaki rahatlık yok bence Mono Graph'ta. Yine de kaliteli bir kalem, sağlam. Ucu sadece önünden katması kötü.
Plastik kalitesi nasıldır ? Rapid mi Mono Graph mı ?

Kalem dediğin ince ve metal olacak bence. Kaba kalemleri tutamıyorum ve kullanamıyorum ben. Mono graph aldım kalem kutumda duruyor süs olarak.
tutuş yeri ince olan Scrikss Simo 0.5 var, o da çok ince bence. Baş parmağımın tırnağı işaret parmağıma değip acıtıyor onunla yazarken :D Ama tabi bu giriş seviye model bi kalem. Belki Scrikss Graph-X daha ergonomiktir. Mono Graph ve Grip 2011'in fiyat olarak dengi o model sayılır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı