Udemy HTML + CSS alınır mı?

NITRO

Hectopat
Katılım
2 Mayıs 2019
Mesajlar
1.784
Makaleler
4
Çözümler
1
Arkadaşlar ufaktan ufaktan web programcılığına giriş yapmak istiyorum, çoğu yerde ' eh işte ' gibi yorumlar alan Udemy'i sık sık görür oldum, şu anlarda yılbaşı indiriminde ve HTML + CSS 25 TL. Ne dersiniz? Başlangıç olarak alınır mı? Udemy'den bu fiyata?
 
Benim de bu konuyla alakalı bir sorum var. Bilgisayar mühendisliği 1.sınıf öğrencisiyim ve şuan C görüyoruz. Açıkçası 1 dönem bitmesine rağmen C ile alakalı çok az şey bildiğimi düşünüyorum. Buna rağmen bu paketten satın alsam bana yardımı olur mu yoksa zorlanır mıyım?
 
Arkadaşlar aaslında satın almanıza gerek yok YouTube'de Murat Yücedağ kanalını takip ederseniz ciddi anlamda ilerleme kaydedebilirsiniz. Bunun gibi birçok kanal var.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Şahsen HTML ve CSS eğitim alınması gereken diller değil, ben zamanında burada olsaydım size onun yerine Laravel dersleri almanızı önerirdim. HTML ve CSS bir şekilde öğreniliyor zaten.
 
HTML + CSS için kursa gerek bile yok. HTML dediğiniz 1 günlük iş. Yapmayın arkadaşlar. Alın başlayın.

 
Heryerde olduğu gibi burda da o basit bu basit diyenler kendi belli etti. Ben sıfırdan bu konulardan daha önce hiç haberi olmayan birisi olarak gayet memnun kaldım. Çok açıklayıcı bir şekilde anlatıyor. Öğrenmek isteyenlere tavsiye ediyorum. İlerki zamanlarda da parasıyla satın alıp üst seviyelere geçiş yapacağım. Orda burda herkesin kendince yayınladığı videolarda vakit kaybetmeyin derim. Ben de biliyordum internet üzerinde beleş eğitim videolarının varlığını. O başka anlatıyor bu başka. O şu programı kullan diyor öteki bu programı kullanın diyor. Kararı verecek olanlar sizlersiniz. Ben verdiğim paraya değdiğini düşünüyorum ve öneriyorum. Gerisi boş.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı