Din kardeşlerimizi örnek alıyoruz inşAllah.İktidar Suudi Arabistan'a tapmaktan ne zaman vazgeçip İsveç. Norveç vs. ülkelerin hükümetlerini örnek almaya başlar ise o zaman.
Din kardeşlerimizi örnek alıyoruz inşAllah.İktidar Suudi Arabistan'a tapmaktan ne zaman vazgeçip İsveç. Norveç vs. ülkelerin hükümetlerini örnek almaya başlar ise o zaman.
Lozan'ın bitmesiyle birlikte ekonomi, askeri, teknoloji alanlarında zirvede olacağımızı düşünüyorum. Halihazırda Bor'umuz da var. (!)
İzmir'de zina olduğu için deprem oluyor sürekli yeğenim.İzmir'de zina olmasa zaten kalkınmıştık yeğenim.
Eğitim sistemini düzeltilip nitelikli ve sonsuza dek bitmeyen batarya üreten gençlerin TÜBİTAK başvurusu, ve dahası, reddedilmez ise 10-15 yıla çok üst seviyelere çıkarız.2023'ten sonra belki düzelebilir duruma bağlı.
Popcorn tayfa okumaya başlarken:Lozan'ın bitmesiyle birlikte ekonomi, askeri, teknoloji alanlarında zirvede olacağımızı düşünüyorum. Halihazırda Bor'umuz da var. (!)
Lütfen bu saçma zihniyetle dalga geçmek yerine mantıklı çözümler üretin.İzmir'de zina olduğu için deprem oluyor sürekli yeğenim.
Üreteyim çözüm:Lütfen bu saçma zihniyetle dalga geçmek yerine mantıklı çözümler üretin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.