Ülkece sonumuz nereye gidiyor?

Alp selim

Femtopat
Katılım
13 Eylül 2020
Mesajlar
18
Dolar sürekli artıyor, ellerine telefon verilip susturulan çocuklar büyüyor, siyasi olarak çok büyük görüş ayrılıkları var. Her gün haberlerde kadın cinayeti görüyoruz, insanlar evlerini nasıl geçindireceğini düşünüp üzülüyorlar. TikTok tarzı uygulamalarla büyüyen bir kuşak var. Mutsuz ve ülkeyi terk etmek isteyen insanların sayısı artıyor. Peki sonumuz nereye gidiyor arkadaşlar?
 
Her gün haberlerde kadın cinayeti görüyoruz
Kadın cinayeti safsatasını bırakmalısınız. Cinayetin ve şiddetin cinsiyeti yoktur. Ölen ve öldüren kişinin cinsiyeti değil zihniyeti önemlidir. Güç farkı da sadece cinsiyetler arasında değil insanlar arasında da farklılık gösterir. Orta doğu zihniyetinden vazgeçin.
 
Dün, Nam-ı değer TikToğu indirdim, indirmez olaydım çocuğum olursa TikTok diye bir şey öğretirsem... Neyse, girdiğim de ilk gördüğüm bir tane genç yaştaki çocuk diyebileceğim birine baba diyorlar. Özellikle ülkenin cumhur başkanına aşırı küfür ediyorlar(eşine de). Neymiş din saçmalığıymış; Atatürke küfürler, Allah'a küfürler, dinlerin birbirlerine saygısızlığı, türkiye'yi küçük düşürüyorlar, ırk ayrımcılığı... Hayır ona buna saygınız yok, bazı videolar aşırı cinsellik/çıplaklık içeriyor.
 
Kadın cinayeti safsatasını bırakmalısınız. Cinayetin ve şiddetin cinsiyeti yoktur. Ölen ve öldüren kişinin cinsiyeti değil zihniyeti önemlidir. Güç farkı da sadece cinsiyetler arasında değil insanlar arasında da farklılık gösterir. Orta doğu zihniyetinden vazgeçin.
Ne kadar mantıksız bir yazı. Okula gittiğim dönemlerde dershaneye de gidiyordum ve çok geç saatte çıkmam gerekiyordu. Yaşımla ve cinsiyetimle de bağlantılı olarak güçlü bir insan değilim. Yani iki cinsiyet arasındaki "fiziksel" güç farkının olduğunu reddetmek aptallıktır. Şimdi ben Türkiye gibi bir ülkede gece geç saatte her ne kadar dışarı çıkabilmek istesem de çıkamıyorum çünkü kendimi savunabilecek durumda değilim. Bu ülke mülteci kaynıyor. Onu geçtim, Türkler de çok masum değil. Bunun için dershaneyi bırakmak zorunda kalmıştım. Çünkü orada herhangi bir şekilde şiddete uğrasam kimsenin ruhu bile duymayacaktı. Özellikle tenha olan yerlerde. Twitter gündemine yerleşmediğin sürece adaleti sağlayamazsın. Şiddeti sınıflandırmak hoş bir şey değil fakat ülkemizde eşinden, sevgilisinden psikolojik ve fiziksel olarak şiddet gören çokça kadın var. Bu durumu kullananlardan bahsetmediğimi bilin lütfen. Ben şahsen korkuyorum. Herkes iyi niyetli değil çünkü.
 
Ülkede eğitim yok başta. Cahil bir toplum yetişiyor. Hayatı sorgulama yok, aileye saygı yok, bunları geçtim adamların kendine saygısı yok. En basiti bundan 8 yıl önce bu durumlar var mıydı? Büyük adımlarla felakete doğru gidiyoruz.
 
Ülkece kafamızı silahı dayadık öyle bekliyoruz eğer önümüzdeki seçimde sürpriz olmazsa tetik çekilecek.
Seçim olsa da bir şey değişmez halk değişmedikçe baş Muhalefet partisi "Yok kemal demiş Atatürk demiş" kafasında, Ekrem İmamoğlu ve eşi "kürtçü selo" sevdalısı bir de Atatürkçü derler kendilerine. İP için Ümit Özdağ gibi zeki adamlar olsa da kadrosu ülkücüler olduğundan pek umudum yok. Kim gelirse gelsin aynı tas aynı hamam milletin kafa yapısı değişecek önce.
 

Geri
Yukarı