Said Nursi Hzretleri
Picopat
Buna katılıyorum.Bak kardeş şeriat adaletli olabilir fakat onu uygulayacak olan insancıklara benim zerre güvenim yok.
Buna katılıyorum.Bak kardeş şeriat adaletli olabilir fakat onu uygulayacak olan insancıklara benim zerre güvenim yok.
Yok demiyorum, çok mu diyorum.Hocam tabi ki de var.
Reis dikkatin bir duyarciyı daha etkisiz hale getirdi, eyvallah. Minik bir ödül:
Hocam o konu çok ince. Açıklayabilirim ama biraz daha araştırma yapmam lazım. O zamana konu kilitlenir.Dinden çıkana kırbaç cezasını ben veriyorum zaten![]()
Bu böyle uzarYok demiyorum, çok mu diyorum.
Kim tutar seni!Ya liseliler bizimle ''fırfır'' geçiyor. Yemin ederim ''T.C. ile kayıt sistemi gelsin artık'' ya. Din olayına gireyim mi bende konu kapatmalı girebilirim. Çıldırtmalık girerim hemde tüm bilimsel ve mantıksal açıklamaları tahrik edercesine.![]()
![]()
Bende diyeceklerine cevaplar veririm ama konuyu saptırmaya gerek yok. İyi akşamlar.Hocam o konu çok ince. Açıklayabilirim ama biraz daha araştırma yapmam lazım. O zamana konu kilitlenir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.