1.5kamasilver
Kilopat
Ülkemi nerden kötülesem acaba 

Düzelecek ama senin umduğun yönde olmayacak gibi.Merak etme. Her şey düzelecek.
Siz lise öğrencisi değil miydiniz? Lise kategorisine sınav konusu açmıştınız![]()
Lise sınavları ertelenir mi?
Merhaba arkadaşlar, henüz 1. sınavlarım bitmemişken WhatsApp grubundan 2. sınavların tarihleri açıklandı. Aşırı stres yapıyorum 10 güne yetişmez bu konular imkansız neredeyse. Ne yapacağım zaten 1. sınavlarım kötü geçti sizce ertelenir mi? Kafam allak bullak.www.technopat.net
Bu kafayla hareket ederseniz düzelmez tabii.Hayır, bir şey düzelmeyecek. Türkiye burası.
Ülkeyi kötülemek değil bu gerçekleri konuşmak ve çözüm aramak. Sorunlar teşhis edilmeden tedaviye başlayamazsın.Ülkemi nerden kötülesem acaba![]()
Boş geç. Her konuda linç yiyorum. Biri dayanamayıp bana küfür bile etti. İnsanlar unutkandır. Benim iki konu arasında ki iki mesajımı okusalar farklı insanlar yazmıs, derler. Şimdi git 30 yaş üstü forum üyelerine mesaj çak. Farkına varan olursa ne olim.Hocam rezil olduk.
Gerçekleri herkes biliyor fakat düzeltmeye çabalamak yerine kötüleyen var özellikle yalan ve duyar kasarak.Ülkeyi kötülemek değil bu gerçekleri konuşmak ve çözüm aramak. Sorunlar teşhis edilmeden tedaviye başlayamazsın.
Alakasız, bizim halkımız yokluk çekmeyi seven bir halk. Bırakıyoruz çeksinler. Tarihten ders alamayan tek millet.Bu kafayla hareket ederseniz düzelmez tabii.
Merak etme. Bunun yöntemleri var. Ağır ağır zamanla olur böyle şeyler. Atatürk'de öyle yapmadı mı?Düzelecek ama senin umduğun yönde olmayacak gibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.