Bu şey değil mi ya ben?Bu kadar da karamsar olmayın.
Bu şey değil mi ya ben?Bu kadar da karamsar olmayın.
Hocam 2 yıl kaldı zaten uygun bir aday çıkarsa ona vereceğiz oyumuzu lakin şu anda bir aday göremiyorum ben(şahsen). Lakin ne olursa olsun şu anki durumdan memnun değiliz. Ülkede bir şeyi eleştirince karakolluk oluyorsunuzOy verin, halkın iradesinden başka irade yoktur. Eğer istediğiniz kişi başa geçmiyorsa, demek ki halk halinden memnundur. O zaman yapılacak bir şey yoktur.
Hocam 2 yıl kaldı zaten uygun bir aday çıkarsa ona vereceğiz oyumuzu lakin şu anda bir aday göremiyorum ben(şahsen). Lakin ne olursa olsun şu anki durumdan memnun değiliz. Ülkede bir şeyi eleştirince karakolluk oluyorsunuz![]()
Anlamadım, açık bir şekilde açıklar mısınız?Bu şey değil mi ya ben?
Oy verin, halkın iradesinden başka irade yoktur. Eğer istediğiniz kişi başa geçmiyorsa, demek ki halk halinden memnundur. O zaman yapılacak bir şey yoktur.
Oy vermek zaten bizim vatandaşlık görevimiz. Her halükarda yapacağız. Siz sahneye bekliyoruz dediniz. Sahnelik bir şey yok oy vermekte. En azından ben göremiyorum.
Ben de karamsar bir insanım demek istedim.Anlamadım, açık bir şekilde açıklar mısınız?
4 bir taraftan düşman işgaline uğramış Anadolu halkı umudunu kesmiyordu ama bu yeni nesil ülkenin şu halinden umudunu kesiyor. ''Siz hiçbir şey yaşamadınız'' diyen büyüklerin laflarını şimdi daha iyi anlıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.