Ülkemiz neden yasaklarla boğuşuyor?

Wattpad ve Roblox'un yasaklanmasını canı gönülden destekliyorum, iki platformda da brainrot yaşamanız olası :D
Tamamdır. Bu yasakçı zihniyetin yasaklarını meşrulaştırmaya devam edin. Yarın öbür gün buraya da yasak gelir, Twitter'a da gelir, Steam'e de gelir, Discord'a da gelir. Daha büyük şeyleri de yasaklarlar, şeriat da getirirler. O zaman da vardır devletimin bir bildiği kanzi dersiniz.

Sanada alanleee'ye dediğimi demek istiyorum.
Dostum arkadaşımızın dediğini okumadın mı. pedofili içerikler diyor. 3-10 yaşındaki bebenin eline roblox verirsiniz herifin biri gelir adres isim cart curt sorar o da masum çocuk verir yani. Aileler bunu kontrol edemez kafanızdan sallamayın, her gün başında oturup bekleyeceklermiş acaba kimle konuşacak diye. hele Robloxta edilen küfürleri ben yeni duyuyorum bazen. Tüm ebeveyn ve tüm çocuklar bu bilince sahip olmadığına göre en mantıklı şey robloxu engellemek. Futbol demiş bir de yaşın kaç 12 falan mı? dışarı çıkıp arkadaşlarınla oyna.

Tamamdır. Bu yasakçı zihniyetin yasaklarını meşrulaştırmaya devam edin. Yarın öbür gün buraya da yasak gelir, Twitter'a da gelir, Steam'e de gelir, Discord'a da gelir. Daha büyük şeyleri de yasaklarlar, şeriat da getirirler. O zaman da vardır devletimin bir bildiği kanzi dersiniz.
Şeriat mi 😆 Twitter'a ara verme vakti gelmiş. 10 senedir şeriat gelecek şeriat gelecek bir şey olduğu yok. Her sene yks de yığılma olacak diyenlere çok benziyorsunuz.

Dostum arkadaşımızın dediğini okumadın mı. pedofili içerikler diyor. 3-10 yaşındaki bebenin eline roblox verirsiniz herifin biri gelir adres isim cart curt sorar o da masum çocuk verir yani. Aileler bunu kontrol edemez kafanızdan sallamayın, her gün başında oturup bekleyeceklermiş acaba kimle konuşacak diye. hele Robloxta edilen küfürleri ben yeni duyuyorum bazen. Tüm ebeveyn ve tüm çocuklar bu bilince sahip olmadığına göre en mantıklı şey robloxu engellemek. Futbol demiş bir de yaşın kaç 12 falan mı? dışarı çıkıp arkadaşlarınla oyna.

Şeriat mi 😆 Twitter'a ara verme vakti gelmiş. 10 senedir şeriat gelecek şeriat gelecek bir şey olduğu yok. Her sene yks de yığılma olacak diyenlere çok benziyorsunuz.
Şeriat öyle bir anda gelmez zaten güzel kardeşim benim. İran'dan beter olacağız bu gidişle. Siz uyumaya devam edin. 10 sene önceki özgürlüklerinle, şimdikileri karşılaştır. Zaten farkı anlarsın da, sen anlayamazsın.

Şeriat mi 😆 Twitter'a ara verme vakti gelmiş. 10 senedir şeriat gelecek şeriat gelecek bir şey olduğu yok. Her sene YKS de yığılma olacak diyenlere çok benziyorsunuz.

Hayat bugünle ibaret değil. Bu işin bir sonraki günü, bir sonraki haftası, bir sonraki yılı var. Şu zamana kadar gelmedi diye bundan sonra da gelmeyecek diye bir şey yok. Yurt dışından alınan ürünlerin gümrük sınırı 150 Euro'dan 30 Euro'ya düştü. Bu yapılan resmen vatandaşa işkenceden başka bir şey değil. Bugün sizin kuyruğunuza basılmadı diye yarında basılmayacak diye bir şey yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum arkadaşımızın dediğini okumadın mı? Pedofili içerikler diyor. 3-10 yaşındaki bebenin eline Roblox verirsiniz herifin biri gelir adres isim cart curt sorar o da masum çocuk verir yani. Aileler bunu kontrol edemez kafanızdan sallamayın, her gün başında oturup bekleyeceklermiş acaba kimle konuşacak diye. Hele Roblox'ta edilen küfürleri ben yeni duyuyorum bazen. Tüm ebeveyn ve tüm çocuklar bu bilince sahip olmadığına göre en mantıklı şey Roblox'u engellemek. Futbol demiş bir de yaşın kaç 12 falan mı? Dışarı çıkıp arkadaşlarınla oyna.

Şeriat mi 😆 Twitter'a ara verme vakti gelmiş. 10 senedir şeriat gelecek şeriat gelecek bir şey olduğu yok. Her sene YKS de yığılma olacak diyenlere çok benziyorsunuz.

Yarın öbürgün Steam "yasa dışı kumar" sitesi olarak yasaklanınca ne diyeceksin çok merak ediyorum 😆 yasaklayanların amacının hâlâ çocukların güvenliği veya başka bir şey olmadığını anlayamıyorsan kendi problemin. Yasaklanmak isteniyorsa her türlü bahane bulunur merak etme.

Dostum arkadaşımızın dediğini okumadın mı? Pedofili içerikler diyor. 3-10 yaşındaki bebenin eline Roblox verirsiniz herifin biri gelir adres isim cart curt sorar o da masum çocuk verir yani. Aileler bunu kontrol edemez kafanızdan sallamayın, her gün başında oturup bekleyeceklermiş acaba kimle konuşacak diye. Hele Roblox'ta edilen küfürleri ben yeni duyuyorum bazen. Tüm ebeveyn ve tüm çocuklar bu bilince sahip olmadığına göre en mantıklı şey Roblox'u engellemek. Futbol demiş bir de yaşın kaç 12 falan mı? Dışarı çıkıp arkadaşlarınla oyna.

14 yaşındaki ergen bir bireyin düşünceleri;

Bir türlü anlayamıyorum; wattpad, Instagram, hatta Roblox gibi uygulamalara neden bu kadar çok yasak getiriliyor? Sonuçta bu uygulamalar ebeveyn rehberliği doğrultusunda kullanılmalı. Yani ya 18 yaşın üstünde olacaksın ya da bir ebeveynin gözetimi altında kullanacaksın. Ancak bazı aileler, çocuklarına hakaret edildiği için bu platformların kapatılmasını talep ediyor. Ayrıca, yurt dışı kısıtlamaları gibi 30 euro gibi saçma bir rakamla sınırlandırılıyoruz; zaten 15 euro kargo ücreti var, geriye ne kaldı? Sakız parası falan galiba.

Siz ne düşünüyorsunuz?

Hocam böyle giderse YouTube'da engellenir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı