Kaç çözüm düşündünüz buldunuz da bunun en kolay olduğuna karar verdiniz bizimle de paylaşın hocam. Mantıklı gelirse neden olmasın.En kolay ve olabilecek çözüm bu.
Kaç çözüm düşündünüz buldunuz da bunun en kolay olduğuna karar verdiniz bizimle de paylaşın hocam. Mantıklı gelirse neden olmasın.En kolay ve olabilecek çözüm bu.
Nerede solcu gazete gibi habercilikten yoksun bir kaynak sunmuşum?
Nerede erkeklerin haklarını alalım dedim? Nerede erkeklerin haklarını azaltalım dedim?2-3 çürük erkek yüzünden erkeklerin mi haklarını alalım diyorsunuz o zaman?
Misal memleketteki çocukların 5 milyonu hiç okula gitmiyorsa, bu hiç okula gitmeyenlerin de 4 milyonu ne hikmetse kız çocuğu ise kız çocuklarının okula gönderilmesi için ailelere “daha ciddi” baskı yapmak pozitif ayrımcılıktır. Ama mevzuyu anlamamakta ısrar edenler bunu pekala “Erkek çocuklar bu memleketin evladı değil mi?” gibi yorumlayabilir.
Evet site çok yavaş şuan. Halk eğitmek, hukuk sistemini düzeltmek on yıllar alacak bir mevzu.Lol. Ayrımcılık yapmak yerine ya cezaları doğru düzgün uygulayın ya da halkı eğitin. Ayrımcılıkla kimse hiçbir yere varamaz.
Sunucular çöküyor, site çook yavaş.
Tek mevzu cinayet mi sence?Bir çoğumuz okuduk ve ona göre yorum yaptık. Cinayet var diye pozitif ayrımcılık yapacak kadar cahil veya at gözlüklü olmayın. Önce tartışmayı öğrenirseniz fikrinizi ciddiye alacağım. Ortaya mesaj yazıyorsunuz direkt.
Nerede buna benzer bir öneri sundum? Taciz eden erkek veya kadın olursa ağır cezalar verilmeli. Tabii ikisinde de kanıtlanması durumunda.Evet yolda birini tacizci deyip suçlarsa erkek ev hapsi alacak.
Zihniyeti değiştiremediğin müddetçe bu dile getirdiklerini kolayca gerçekleştiremezsin. Kuru kuruya ”Ayrımcılıkla kimse hiçbir yere varamaz, LOL” diyerek olmuyor.LOL. Ayrımcılık yapmak yerine yta cezaları doğru düzgün uygulayın ya da halkı eğitin. Ayrımcılıkla kimse hiçbir yere varamaz.
Konu kilitlenmezse bu iş kavgayla sonuçlanır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.