Mehmet_Can
Picopat
Nedense Linux'a destek veren markalarda pek bilinmiyor mesela Dell çoğu kişi sadece HP ve Lenovo'yu biliyor.
Neden ülkemizde Linux'a çok az destek veriliyor hatta neredeyse yokmuş gibi davranılıyor.
Anladım ama doğru olmaz yinede. İ.S. karşılaştırılması yapıyoruz ya ondan dedim. Apple Store'da bile bedava OS X'ler.Mac cihazlar alınıyor anlamında söylemiştim.
Çünkü çok zooor abiii, hangi ayda olduğumuzu öğrenmek için bile 114 tane komut giriyorum abiii (!)
Abartma, çoğu dağıtımda üst kısmın tam ortasında gözüküyor zaten, insanlar daha kolay baksın diye.Çünkü çoook zooor abiii, hangi ayda olduğumuzu öğrenmek için bile 114 tane komut giriyorum abiii (!)
Her oyuna destek olsa, ben Linux kullanırdım. Hep içimde kalmıştır zaten ama bazı şeylere desteği yok diye duydum.
Parantez içinde ünlem işaretinin anlamını öğrenmen gerekiyor dostum. (!) ironi yapıldığını belirtir, insanların Linux'u çok zor sanmasıyla ilgili ironi yaptım.Abartma, çoğu dağıtımda üst kısmın tam ortasında gözüküyor zaten, insanlar daha kolay baksın diye.
(!) Hayır be kimi yiyorsun ?Parantez içinde ünlem işaretinin anlamını öğrenmen gerekiyor dostum. (!) ironi yapıldığını belirtir, insanların Linux'u çok zor sanmasıyla ilgili ironi yaptım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.