N Nechtopat Centipat Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 216 Çözümler 2 27 Şubat 2020 #1 Arkadaşlar ülkenin durumu hakkında düşüncem şu. Atıyorum bir yarışmada 5 milyonluk araba kazansak yıllık vergisini ödeyemeyiz. Siz de ülkenin durumunu esprili bir şekilde anlatabilir misiniz maksat gülmek olsun.
Arkadaşlar ülkenin durumu hakkında düşüncem şu. Atıyorum bir yarışmada 5 milyonluk araba kazansak yıllık vergisini ödeyemeyiz. Siz de ülkenin durumunu esprili bir şekilde anlatabilir misiniz maksat gülmek olsun.
RotasızBey Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 4.775 Çözümler 6 Yer BesDokuz Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2020 #61 berkantteam dedi: Videoları izledim içler acısı. Genişletmek için tıkla... Dostum hiçbir yere erişim sağlayamıyorum arkadaşlar VPN'le bağlanmak mümkün demiş ama Chrome'da hiç eklentide çalışmıyor videoları nereden izledin? Artı 0 Eksi
berkantteam dedi: Videoları izledim içler acısı. Genişletmek için tıkla... Dostum hiçbir yere erişim sağlayamıyorum arkadaşlar VPN'le bağlanmak mümkün demiş ama Chrome'da hiç eklentide çalışmıyor videoları nereden izledin?
LeViAcKeRMaN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 3.290 Çözümler 11 Yer KaPTaN LeVi 28 Şubat 2020 #62 İnternet erişiminin yasaklanması ülkenin durumunu zaten anlatıyor Artı 0 Eksi
efedesu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 6.621 Çözümler 55 Yer 地獄 Daha fazla Cinsiyet Kadın 28 Şubat 2020 #63 RotasızBey dedi: Dostum hiçbir yere erişim sağlayamıyorum arkadaşlar VPN'le bağlanmak mümkün demiş ama Chrome'da hiç eklentide çalışmıyor videoları nereden izledin? Genişletmek için tıkla... Birparcatuhaftik'in Telegram grubundan izleyebilirsin. Artı 0 Eksi
RotasızBey dedi: Dostum hiçbir yere erişim sağlayamıyorum arkadaşlar VPN'le bağlanmak mümkün demiş ama Chrome'da hiç eklentide çalışmıyor videoları nereden izledin? Genişletmek için tıkla... Birparcatuhaftik'in Telegram grubundan izleyebilirsin.
Ömer Faruk Efe Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Şubat 2018 Mesajlar 1.197 Çözümler 2 Yer İzmir ve Tekirdağ/ Çorlu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknik Ressam 28 Şubat 2020 #64 imyourhero dedi: Ama ülkemiz öyle bir noktaya gidiyor ki ne fabrika kaldı ne üretim ne de gelişim. Genişletmek için tıkla... Aslında size sataşmıyorum siyasetle ilgisi de yok. Durum bu kadar vahim, ikimizde aynı şeyi istiyoruz ama delilik seviyemiz farklı. Bizi rahatsız eden konuların ince detaylarını farklı yorumluyoruz o kadar Rahatsız ettiysem kusura bakmayın. Artı 0 Eksi
imyourhero dedi: Ama ülkemiz öyle bir noktaya gidiyor ki ne fabrika kaldı ne üretim ne de gelişim. Genişletmek için tıkla... Aslında size sataşmıyorum siyasetle ilgisi de yok. Durum bu kadar vahim, ikimizde aynı şeyi istiyoruz ama delilik seviyemiz farklı. Bizi rahatsız eden konuların ince detaylarını farklı yorumluyoruz o kadar Rahatsız ettiysem kusura bakmayın.