Ümit Özdağ: "Bütün tarikatlar kapatılmamalı"

Hayır, gayet mantıklı. Din adı altında laik sistemi çökertmeye çalışanları da 2016 yılında gördük. 2013 senesine kadar hoca efendi denirdi kendisine.

Hocam okuduğunuzu anlamıyorsunuz sonra yazdığım şeye yorum yapıyorsunuz sohbet adı altında yapılan siyasi yönlendirme engellenmeli ayrıca artık ne şeriat ne laiklik umurumda değil ülke nasıl toparlanacaksa o şekilde toparlansın.
 
Hayır, gayet mantıklı. Din adı altında laik sistemi çökertmeye çalışanları da 2016 yılında gördük. 2013 senesine kadar Hoca efendi denirdi kendisine.

Tatlı su Müslümanları eğip bükmeyi çok severler zaten boşa kendinizi yormayın bence.
 
%1 alacak zaten. Kitlesi daha hiçbir şey bilmeyen liselilerden oluşuyor, bu adam en büyük islamcılardan birisi. Bir de türkçü, atatürkçü düşünceli fanları var :D
ZP %8 alacak diyen liseliler olur gibi:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Hocam okuduğunuzu anlamıyorsunuz sonra yazdığım şeye yorum yapıyorsunuz sohbet adı altında yapılan siyasi yönlendirme engellenmeli ayrıca artık ne şeriat ne laiklik umurumda değil ülke nasıl toparlanacaksa o şekilde toparlansın.
Engelleyebiliyorsan engelle dostum. Çok mantıklı bir çözümmüş valla. Her söyleşiye bir gizli polis yollayalım, nasıl fikir?
 
Ne ben ne ailem tarikatlara üye veya sohbetlerini dinliyor fakat insanların toplu bir şekilde dini sohbet yapmasını engellemek mantıklı değil ama içinde siyasi yönlendirmeyi engellemesi gayet mantıklı.
FE*Ö denilen örgütün üyeleri de zamanında güya toplu şekilde dini sohbet yapıyorlardı. Sonuç olarak 248 masum insan hayatını kaybetmişti. Geçmişte tarikatlar yüzünden bu kadar sıkıntı çekmiş bir ülkede hiçbir dini oluşumun var olmaması gerekiyor.
 
Şunu anlayın artık. Bakın ben Müslümanım ve Müslümanlıkla laikliğin iç içe asla olamayacağının görüşündeyim.
Birbirine çok zıt kavramlar benim görüşüm iktidar değiştikten sonra bir iki cemaat tarikat hariç hepsi kapatılmalı kalan tarikat ve cemaatler denetlenmeli.
Din ile devlet birbirinden tamamen ayrılmalı.
 
Fe*ö denilen örgütün üyeleri de zamanında güya toplu şekilde dini sohbet yapıyorlardı. Sonuç olarak 248 masum insan hayatını kaybetmişti. Geçmişte tarikatlar yüzünden bu kadar sıkıntı çekmiş bir ülkede hiçbir dini oluşumun var olmaması gerekiyor.

Denetlenemeyecekse kapatılsın zaten hocam niye bana en tarikatçı benmişim gibi yorum yapılıyor anlamadım.
 

Geri
Yukarı