Üniversite için laptop şart mı?

Ekran Görüntüsü 2020-09-04 23-29-10.png
 
Konuyu okumadan çok cevap veriliyor bu forumda. İşini göreceği bir laptopı zaten var arkadaşın, oyun oynayacağı yüksek performanslı bir laptop veya masaüstü almak istiyor kararsız üniversite öğrencisi olacağı için. Konuyu okuyun lütfen.

O Lenovo'da işini görür bataryası günü kurtarır gibi... Ama bir MacBook Air değil.
 
Okuyacağın bölüm belli olmadan bir karar vermek zor. Ben mühendislik fakültesinde okuyorum makine ve bilgisayar mühendisliği öğrencileri var. Kardeşim bilgisayar mühendisi ben makine mühendisiyim. Benim bölümümde bilgisayar okulda o kadar şart değil, okulun bir sürü imkanı oluyor. Laboratuvar bilgisayarları ve kütüphane bilgisayarları okulda yapman gereken bütün işleri görür. Yazılım bölümü düşünüyorsan yazdığın programda bir hata çıktığında hocaya gösterip sorman gerekecek çünkü yazlımı belleğe atıp gitsen orada gösteririm desen genelde hocanın bilgisayarında o hatayı almayacaksın senin kendi bilgisayarındaki hatayı düzeltmek için kasayı omuzlamak istemezsin, yani diyeceğim tamamen bölümle ve senin derslerle ne kadar haşır neşir olacağına bağlı, hiç derslerle ilgilenmeyip verilen projeleri yapıp okulu bitirebilirsinde.
 
O Lenovo'da işini görür bataryası günü kurtarır gibi... Ama bir MacBook Air değil.
Arkadaşım diyorum ki oyun oynayacağım bir masaüstü alacağım. Siz bana ekran kartı olmayan çöp bir laptop atıyorsunuz.
Size bilgisayarım yok bana laptop önerisinde bulunun demedim. Laptopum zaten var ama oyunlar için yetmiyor bu yüzden masaüstü alacağım. Üniversite için masaüstü sorun çıkarır mı onu soruyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı