Üstün insan oluşumu ve çiftleşmek

Ne alaka? Ne yani felsefe yapan kimse bir dine inanamaz mı? Sizin yaptığınız dogma düşünceden başkası değildir.
Konuyu boşuna çarpıtma. Sen gelip de bilim konusunun altında din hakkında yorum yapan birine laf söylememe karşı çıkıyorsan sen felsefe yaparken biri gelip din yorumu yapınca sesini çıkaramazsın. Konuyu çarpıtmadığını söyleyeceksen de eline bir iki kitap al çünkü okuduğunu anlayamıyorsun.

Konuyu boşuna çarpıtma. Sen gelip de bilim konusunun altında din hakkında yorum yapan birine laf söylememe karşı çıkıyorsan sen felsefe yaparken biri gelip din yorumu yapınca sesini çıkaramazsın. Konuyu çarpıtmadığını söyleyeceksen de eline bir iki kitap al çünkü okuduğunu anlayamıyorsun.

Lütfen kırıcı olmayınız. Sizin görüşünüz size benimki banadır. Uzatmanın anlamı yok.

Türk genetiğine sahip bir ırk, Kürt genetiğine sahip bir ırk ile bir çiftleşim gerçekleştirir..
Konu güzel ama şurada bir yanlışlık var:
Irk ve Millet ayrı şeylerdir. Türk bir ırk değil millettir. "Kürtler isterse Türk olabilir yada bi Türk'de isterse Kürt olabilir.
İnsan ırkları Beyaz, Siyah, Sarı, Kızılderili ve melezlerden -Siyah ve Beyaz melezi Hindistanlılar gibi- oluşur. Irk genetik bi şeydir, millet ise kültür, dil, din, gelenek gibi şeylerdir. Yani Afrikalı Siyah birisi Türkiye'ye gelse ve Türkçe konuşursa Türk olur.
Millet seçimdir, Irk kaderdir.

Son düzenleme:
Mükemmel insan ırkı bu şekilde oluşturulamaz. Evrim'de 100% mükemmelliyet bulunmaz, sadece zamanla değişim olur ve 100% mükemmel olmaz. Kusursuz insan ırkını elde etmenin tek yolu yapay olarak müdahale etmektir. En başta insanların duygularının zayıflatılması gerektiğini düşünüyorum. Bir insan stres altında bile beynini tamamen ve kesintisiz bir şekilde kullanabilecek şekilde düzenlenmeli.
Sürpriz yumurtayı bulmuşsunuz. Evrim der, adaptasyon der, mutasyon der; Belirli yerden sonra olaya sen müdahil olacaksın, sen müdahale edeceksin.. Der ki ben sana fabrika çıkışlı bir güdü, bir karekter, bir yapı verdim. Eğer yeteri kadar geliştiysen, burada senin müdahele etmen daha doğrucu olur.. Burada seni tetikleyen şeyin kendisi de evrim oluyor zaten. Yine evrimin kurnazca müdahelesiyle sen olayı kavrayıp geliştiriyorsun.. Anne artık seni emzirmiyor, senin artık bir şekilde beslenmeyi öğrenmeni istiyor.
Konu güzel ama şurada bir yanlışlık var:
Irk ve Millet ayrı şeylerdir. Türk bir ırk değil millettir. "Kürtler isterse Türk olabilir yada bi Türk'de isterse Kürt olabilir.
İnsan ırkları Beyaz, Siyah, Sarı, Kızılderili ve melezlerden -Siyah ve Beyaz melezi Hindistanlılar gibi- oluşur. Irk genetik bi şeydir, millet ise kültür, dil, din, gelenek gibi şeylerdir. Yani Afrikalı Siyah birisi Türkiye'ye gelse ve Türkçe konuşursa Türk olur.
Millet seçimdir, Irk kaderdir.
Yanlış anlatmış olabilirim. Detaylara takılmıyorum ama insanı yoran şey, anlamamasına neden olan şey de detaylardır. Kusura bakmayın. Anlamanıza sevindim..

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı