Uncharted 4: A Thief's End İncelemesi

Bir sonraki incelemede hangi oyunu görmek istersiniz?

• Oy verenlerin toplamı
    59
1 ve 3 oyunların platin kupalarını alabilmek için o kadar çok oynayıp bitirdim ki... Bazı bölümler cidden yeni küfürler keşfettiğim oluyordu.

Ama sonuç:

Hocam ama ikinci oyuna bakarsanız çatışmaların sakin anlara göre daha baskın olduğunu görebilirsiniz. Tek bu oyuna bakıp demeyin.
Nathan Drake devri bitti hocam. Artık diğer karakterler üzerinden giderler. Kızı üzerinden gitmezler diye düşünüyorum. Ama belli de olmaz.

Uncharted: The Lost Legacy'de çok hoşuma gitmişti benim. Çakma Tomb Raider ile oynamak güzeldi.

Serinin en güzel oyunu Uncharted 4 bence. Herşey tadındaydı diye düşünüyorum. Daha çok çatışma olsaydı atmosferini kaybedebilirdi. Tabii bu benim düşüncem.

Chloe abla bunu beğenmedi

Hocam ama ikinci oyuna bakarsanız çatışmaların sakin anlara göre daha baskın olduğunu görebilirsiniz. Tek bu oyuna bakıp demeyin.
Biz de ondan şikayetçiyiz işte Fazla çatışma macera atmosferi bozuyor.

Oraya buraya tırmanıyorsunuz, hop biri sizi görüyor çatışma sahnesi giriyor. Çatışma bitiyor, araya sinematik, sonra yine çatışma sahnesi. Dozu fazla kaçırmışlardı öncekilerde, Uncharted 4'e başka bir yönetmen el atmıştı o düzeltmiş, iyi ki de düzeltmiş açıkçası.

Elde olsa da incelesem. Elimdeki imkanlar sadece bu oyunları oynamama el veriyor. GTA 4, ilk %100 bitirdiğim oyundur. Onun için güzel planlarım var. Far Cry 4 gelse zaten onu bırak incelemeyi, gömecektim adeta

İfadeler: WTC
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…