Çözüldü Unexpected Store exception hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ali Deniz K.

Hectopat
Yer
Ankara/Yenimahalle
Önce de mavi ekranlar konusunda 2 tane konu açtım önerilenleri yaptım fakat hala mavi ekran hatalarını almaya devam ediyorum. Sorunu çözmek istiyorum. Dump dosyası aşağıda vardır.

Çözüm
Büyük ihtimalle güç kaynağını değiştirdikten sonra sorununuz çözülecektir. Güç kayıplarının sebebi PSU başka sebebi yok.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (5).png
    Ekran Görüntüsü (5).png
    21,4 KB · Görüntüleme: 46
  • Ekran Görüntüsü (6).png
    Ekran Görüntüsü (6).png
    25,5 KB · Görüntüleme: 48
Son düzenleme:
Umarım olurlar çünkü bu sorunu çok sık yaşamaya başladım ve bence günde 3 mavi ekran anormalin de üstü bir şey.
Ben zamanında günde 9-10 kere alıyordum. Temiz kurulum yaparken bile mavi ekran almış birisiyim. Kırmızı ekran almadığıma şükrediyorum...

Peki. Aklıma gerçekten başka bir şey gelmiyor ve başka bir şey göremiyorum. Bence @Recep Baltaş ve @Murat5038 hocalarım da yardımcı olacaklardır.
Yazılanları umursamayan kişiye yardım etmem. Kaç konusu var hala farklı konu açma peşinde. Başkası yardım ederse etsin.

Yazılanları umursamayan kişiye yardım etmem. Kaç konusu var hala farklı konu açma peşinde. Başkası yardım ederse etsin.

Yazılanları gayet de umursadım ne dediniz de yapmadım acaba. Anticheat kaldır dediniz kaldırdım trendmicro kaldır dediniz kaldırdım HD Tune Pro chrystal disk mark CMD komutları ile ilgili şeyler yazdırdınız hepsini uyguladım yeni konu açma olayını da ilk açtığım konuya geri dönüş yap dediniz yaptım fakat üzerinden 21 saat geçti 1 tane Allah'ın kulu da çıkıp; kardeşim ayrıca şunları da dene demedi bende mecbur olarak konular açmaya devam ettim madem eski konular bu kadar problemli sizin için nasıl kapatılıyor söyleyin eski konularımı kapatayım ve sorunum çözülene kadar buradan devam edelim.

Bu konuyu inceledim hiçbir doğru düzgün görsel atmamışsınız. İlk önce HD Tune 5.75 health sekmesinin fotoğrafını paylaşınız. Memtest86 ile bellek testi yaptığınızı söylemişsiniz ama ben göremedim bu konuda fotoğraf paylaşınız. Hala devam ediyorsa bellekleri garantiye yollayın. Diğer konuları da inceledim dedikleri çoğu şeyleri de yapmamışsınız bu kadar arkadaş boşuna mı yardım ediyor size maden dediklerini yapmayacaksanız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı