Dediğim DISM komutlarını kullanın ve her uygulamada ekran görüntüsünü alın.Virüs ile alakalı bir şey tespit edemedi uygulama.
Dediğim DISM komutlarını kullanın ve her uygulamada ekran görüntüsünü alın.
@Enes3078 yukarıda paylaştım bu komutlardan da bir sorun çıkmadı sanırım.Dediğim DISM komutlarını kullanın ve her uygulamada ekran görüntüsünü alın.
Peki. Aklıma gerçekten başka bir şey gelmiyor ve başka bir şey göremiyorum. Bence @Recep Baltaş ve @Murat5038 hocalarım da yardımcı olacaklardır.
Ben zamanında günde 9-10 kere alıyordum. Temiz kurulum yaparken bile mavi ekran almış birisiyim. Kırmızı ekran almadığıma şükrediyorum...Umarım olurlar çünkü bu sorunu çok sık yaşamaya başladım ve bence günde 3 mavi ekran anormalin de üstü bir şey.
Ben zamanında günde 9-10 kere alıyordum. Temiz kurulum yaparken bile mavi ekran almış birisiyim. Kırmızı ekran almadığıma şükrediyorum...
Bir de kırmızı ekran mı var?
Yazılanları umursamayan kişiye yardım etmem. Kaç konusu var hala farklı konu açma peşinde. Başkası yardım ederse etsin.Peki. Aklıma gerçekten başka bir şey gelmiyor ve başka bir şey göremiyorum. Bence @Recep Baltaş ve @Murat5038 hocalarım da yardımcı olacaklardır.
Yazılanları umursamayan kişiye yardım etmem. Kaç konusu var hala farklı konu açma peşinde. Başkası yardım ederse etsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.