Unutkanlığımı nasıl yenerim?

  • Konuyu başlatan rydn
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 616
Genç bir insana ilginç bir tavsiye olacak ama, mümkünse bir bayan ile şöyle rahat bir cinsel ilişkiye girin. Bazen geçlik sebebi ile bu tip unutkanlıklar olabiliyor. Bir ihtimal iyi gelebilir. Köylerde epeyce eskiden çocuk yatağa işemesin diye sigara içirirlerdi, tabi ne kadar fayda sağlardı bilemiyorum, ama başka türlü bir yoldan çare bulmak, çok daha zor.
 
Teknolojik aletlere çok bakmıyorum zaten. Genelde arkadaşlarımla dışarıdayım. Mastürbasyon 1 senede ciddi derecede azalttım. Spor olarak Basketbola gidiyorum. Ara sıra tenis oynamaya gidiyoruz. Onun dışında fitness'a gidiyorum. Bu konularda bir sıkıntım yok. Beslenme olarak proteine falan dikkat ederim. Bundan sonra önerdiğiniz besinleri de ekstra tüketeceğim. Doktora gideceğim. Yanıtlarınız için teşekkür ederim.

Bu arada bir şey söylemeyi unuttum. Uzak hafızam çok iyidir. 10 yıl önceki olayları çok iyi hatırlarım. Neredeyse kimsenin hatırlamadığı şeyleri hatırlarım. Bu unutkanlığımın yanında iyi bir şey mi bilmiyorum.
 
Son düzenleme:
Unutkanlık bir tek benim mi işime yarıyor. Bazen sorunlarımdan unutkanlık sayesinde kurtuluyorum. Bir an düşünüp "ben bir şey yaşamıştım neydi o. Amaan boş ver" hissi geliyor ve unutuyorum. Ama mutlu bir insansanız bol bol ezber yapın.
 

Geri
Yukarı