Upload'ı Yüksek ADSL Internet

jeopols

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba ben uzun zamandır yaşadığım bir sıkıntıdan bahsetmek istiyorum. Bizim mahallede hala fiber internet yok ve ben youtube'da belirli bir kitleye ulaştım ve Twitch üzerinden yayın yapmak ıstıyorum. Fakat upload hızım şu an 0.80 üzerine çıkmıyor ve ben alabileceğim bir paket arıyorum. Hem AKK'siz olacak hem de upload hızı yayın yapabileceğim bir seviyede olacak superonline'dır, ttnet'dır bana ne önerebilirsiniz çıldırıcam gerçekten fiber olmamasından dolayı. Yardımlarınızı bekliyorum.

Şu anda upload yapıyorum. Sabit bu civarlarda. Aslında 4 Mb'de şu AKN kalktıktan sonra hızlar bir miktar düştü gibime geldi.

Türknet. Upload yeşil çubuk. 2Mbit
upload_2017-10-28_22-21-0.png

Windows'ta ise 4 Mb olarak gözüküyor. Kafam karıştı.
upload_2017-10-28_22-24-16.png

Ama Google drive'da 800 MB'lık dosya 1 saatte atılıyordu. Bu da 2 Mbite denk geliyor. Windows yalancı o zaman.

upload_2017-10-28_22-26-16.png

Son düzenleme:
Upload hızı yüksek olan ADSL paketi yok (Turknet dahil). VDSL'de yüksek upload hızlarına ulaşabilirsiniz. İlk olarak oturduğunuz yerde VDSL var mı yok mu onu bilmeniz lazım. VDSL tarafında benim bildiğim kadarıyla en yüksek upload hızını Turknet veriyor.

Süperonline'ı arayıp sordum burada fiber ve Vdsl bulunmamakta. Gerçekten kafayı yemek üzereyim ne yapmam gerektiğini bilmiyorum :S

Bilinen ISS'lerde ADSL standartında satılan upload tarifesi görmedim. Sitelerinin ücra köşelerine veya sadece linkini yazıp ulaşılabilen yerlere koymuş olabilirler. ADSL'in açılımı zaten asymmetric digital subscriber line, simetrik internetten bahsetmiyoruz.

Süperonline'ı arayıp sordum burada fiber ve Vdsl bulunmamakta. Gerçekten kafayı yemek üzereyim ne yapmam gerektiğini bilmiyorum :S
Buradan Türknet'in verebildiği hızı sorgulayabilir misiniz?

Yaptım fakat upload hızıyla ilgili birşey çıkmadı. Vdsl olmadığı burdan da görülüyor en fazla 16mbit geliyor. Tek adsl var sanırım.

Dosya Ekleri

• x1.JPG
    x1.JPG
    42,9 KB · Görüntüleme: 271
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı