Uyuz hastalığı için ne yapılabilir?

Evet evet farkındayım. Bizim hocalarda bile görüyorum. Kolları benim olduğum gibi kızaran. Koltuk altlarını, kollarini çaktırmadan kaşıyan (Benim gözümden kacmiyor.) Böyleleri var yane. Arkadaşlarımın da alayı böyle. Cinsel bölgem kaşınıyor, kizariklar var. Kopartana kadar kasıyorum falan hep aynı muhabbetler dönüyor. Şu sıralar biraz daha azaldı ama bakalım. Sonu nolcak.
Dikkatli ol dostum lanet bir parazit tedavisi var evet ama zor. Titizlik ister.

Durum ne

Son düzenleme:
Dikkatli ol dostum lanet bir parazit tedavisi var evet ama zor. Titizlik ister.

Durum ne.

Hocam ilk gün dediğiniz ilacı aldım neredeyse bitirdi kıvayıma geldi ilk günden çok ağır kokusu var çok teşekkür ederim pazartesi tamamen durumu ileteceğim.

Brom 1 sene boyunca uyuz hastalığı geçirmiş bir kardeşin olarak yazıyorum kesinlikle o doktorların yazdıkları ise yaramıyor boşuna zaman kaybı kükürt ve vazelin karışımı var bazı eczaneler yapıyor 1 hafta boyunca kullanıyorsun inşallah bir şeyin kalmıyor ilaç bu şekilde bende halen var duruyor hazırda Allah kimseye vermesin bu hastalığı ben 1 sene boyunca evden çıkamadım sırf uyuz yüzünden.

Dosya Ekleri

• 20231014_233757.jpg
    20231014_233757.jpg
    152,3 KB · Görüntüleme: 108
Brom 1 sene boyunca uyuz hastalığı geçirmiş bir kardeşin olarak yazıyorum kesinlikle o doktorların yazdıkları ise yaramıyor boşuna zaman kaybı kükürt ve vazelin karışımı var bazı eczaneler yapıyor 1 hafta boyunca kullanıyorsun inşallah bir şeyin kalmıyor ilaç bu şekilde bende halen var duruyor hazırda Allah kimseye vermesin bu hastalığı ben 1 sene boyunca evden çıkamadım sırf uyuz yüzünden.

Hocam bunu kullanınca sizin elinizde sivilceye benzer şeyler çıktı mı? Özellıkle parmak aralarında.

Hocam asıl bunu kullanmadan önce çıkıyordu parmak aralarında beyaz topçuklar sivilcemsi gibi onlar uyuz işte zaten bu ilacın hiçbir yan etkisi yok uyuz için doğal bir ilaç %100 geçiyor kullanınca.

Hocam bu ilacı fazla fazla sürmek yerine azar azar kullansa sorun olur mu krem beni çok rahatsız ediyor ayrıca elimede sürmeli miyim?

Hocam bu ilacı fazla fazla sürmek yerine azar azar kullansa sorun olur mu krem beni çok rahatsız ediyor ayrıca elimede sürmeli miyim?

Dostum şimdi hemen anlatıyorum simdi bu ilacı aldın diyelim ya da varsa işte bunu hafta sonu cuma günü atsam yatmadan ellerine Full sür sonra eski bir uzun çorap alıp ellerine geçir sabahları kalkınca yikayabilirisn hafta sonları yatmadan her gece sür bir hafta sonunda gider uyuz denedim onayladım :) geçmiş olsun.

Hocalarım sızın dedıgınız kremı kullandım fakat çok fazla rahatsız ettıgı ıcın detaylı kullanım yapamıyorum bunun hapı vesaire yok mu ya.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı