Uzaylılar gerçek mi?

Ya gerçek ya değil onu Allah bilir
Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala alihi salaten ta”dilü cemiy”a salevati ehli mehabbetike ve sellim ala seyyidina muhammedin ve ala alihi selamen ya”dilü selamehüm. Allah sizce düşünme yetimizi neden vermiş?
 
Merhaba hocalarım. Haber dinliyorken uzaylılarla ilgili bir haber yayınlamışlar. UFO'nun görüntülerini yayınlamışlar ve PENTAGON onaylamış. Sizce uzaylılar gerçek mi? Bu konu hakkında düşünceleriniz nedir?

Açıkçası benim fikrim yalan olduğu. Ya ben merak ediyorum neden yabancı cisim diye vurmuyorlar? İzinsiz uçuş nedeniyle patlatın gitsin. Bunların gerçek olduğunu sanmıyorum. Senaristlere para çıkıyor işte. Para veriyorlar vurmayın bizi aksiyon yaratalım diye deseler anca öyle vurmazlar ki bence öyle. Daha insanlar birbirini bizim sınırımıza girdi diye vuruyorken böyle şeylerde videoya çekmelerinin gerçekliğinden şüphe ediyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?
Nasıl ? Uzaylılar basbaya gerçek mesela sen şu an Dünya'da yaşayan bir uzaylısın. Uzayda yaşıyorsun.
Uzaylılar gerçek değil diyen değerli forum üyeleri siz de uzayda yaşayan bir nevi uzaylısınız.
 
Uzaylı aramaya ve bulmaya meraklı arkadaşlara tavsiyem SETI@home projesi kapsamında geliştirilen BOINC istemcisini bilgisayarınıza indirip çalıştırmanız yönünde olacaktır. Uzayı 7/24 tarayan Arecibo radyo teleskobunun ham verilerinin işlenmesi amacıyla dünya çapında gönüllü olanların sistemleri bu iş için kullanılıyor. Kim bilir, belki de dünya dışı zeki yaşam barındıran radyo sinyalleri ilk sizin sisteminizde işlenir. Proje sayfası:

 
Merhaba hocalarım. Haber dinliyorken uzaylılarla ilgili bir haber yayınlamışlar. UFO'nun görüntülerini yayınlamışlar ve PENTAGON onaylamış. Sizce uzaylılar gerçek mi? Bu konu hakkında düşünceleriniz nedir?

Açıkçası benim fikrim yalan olduğu. Ya ben merak ediyorum neden yabancı cisim diye vurmuyorlar? İzinsiz uçuş nedeniyle patlatın gitsin. Bunların gerçek olduğunu sanmıyorum. Senaristlere para çıkıyor işte. Para veriyorlar vurmayın bizi aksiyon yaratalım diye deseler anca öyle vurmazlar ki bence öyle. Daha insanlar birbirini bizim sınırımıza girdi diye vuruyorken böyle şeylerde videoya çekmelerinin gerçekliğinden şüphe ediyorum. Siz ne düşünüyorsunu
Hocam bu kadar büyük bir evrende bizden başka gelişmiş varlıkların olmama ihtimali çok az. Ama görmeden inanmam
 
Bizim Türkler görse F-16'ya halat bağlarlar havada halata takıp kaçırırlar sonra da mahallenin hurdacısına satarlar UFO'yu.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı