Uzun Kullanım İçin Redmi Not 8 Pro vs Mi 9T mi?

LaViNa

Centipat
1 Haftadır telefon araştırması yapıyorum. Bütçem 2000-3000 TL arası incelediğim bu fiyata tercihlerim Redmi not 8 Pro ve mi 9T fakat iki ürün arasında kararsız kaldım. Öncelikle Mi 9T de karamsar olduğum konu pop-up kamera bozulma ihtimalini düşünüyorum ve ekrana koruma taktırdığım zaman parmak izi çalışırmı bu konuda şüphem var. Ayrı olarak mi 9T de WhatsApp'dan karşı taraf görüntülü aradığında cihaz cepte olduğunda otomatik olarak pop-up kamera açıldığı söylentileri var doğru mu? Kullanıcılardan bilgi bekliyorum. Hangi cihaz uzunkullanım sunacaksa almayı istiyorum kullanıcılar bilgi verirse ona göre iki cihazdan birini almayı düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İki cihaz arasında da bir kalite farkı yok, ikisi de aynı markanın telefonu. Sadece kullandığı platformlar farklı. 500 TL'ye değecek bir fark yok, 150-200 TL olsa 9T alınır.
Xiaomi Redmi Note 8 Pro modelinin çerçeveleri plastik olması ve malum video eklenince böyle oluyor işte.

2 sinide kullandim note 8 pro daha iyi hocam oyun performansi olsun kamera performansi olsun heleki video cekmeyi seviyorsaniz mi9t de 4k vide cekerken goruntu sabitleme acikken video takilmalar yapiyordu bende suan yapiyormu bilmiyorum . İlk redmi note 8 pro aldim ekran cizgi hatalari vardi sonra mi9t aldim onunda video cekerken hatalari vardi note 8 pro gibi oyun performansi cok yuksek degildi 4 ay sonra tekrar note 8 pro aldim ve gercekten yazilimla telefonu cok duzeltmisler 2 aydir note 8 pro kullaniyorum memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…