Uzun Kullanım İçin Redmi Not 8 Pro vs Mi 9T mi?

LaViNa

Centipat
1 Haftadır telefon araştırması yapıyorum. Bütçem 2000-3000 TL arası incelediğim bu fiyata tercihlerim Redmi not 8 Pro ve mi 9T fakat iki ürün arasında kararsız kaldım. Öncelikle Mi 9T de karamsar olduğum konu pop-up kamera bozulma ihtimalini düşünüyorum ve ekrana koruma taktırdığım zaman parmak izi çalışırmı bu konuda şüphem var. Ayrı olarak mi 9T de WhatsApp'dan karşı taraf görüntülü aradığında cihaz cepte olduğunda otomatik olarak pop-up kamera açıldığı söylentileri var doğru mu? Kullanıcılardan bilgi bekliyorum. Hangi cihaz uzunkullanım sunacaksa almayı istiyorum kullanıcılar bilgi verirse ona göre iki cihazdan birini almayı düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
2 telefonu kullananlar ankete katılırsa daha sağlıklı olur. Bence Mİ9T özellik ve kalite bakımından tutulursa pil olarak da önde. Ayrıca malzemeleri 1 tık daha iyi bildiğiniz gibi.
1 Haftadır telefon araştırması yapıyorum. Bütçem 2000-3000 TL arası incelediğim bu fiyata tercihlerim Redmi not 8 Pro ve mi 9T fakat iki ürün arasında kararsız kaldım. Öncelikle Mi 9T de karamsar olduğum konu pop-up kamera bozulma ihtimalini düşünüyorum ve ekrana koruma taktırdığım zaman parmak izi çalışırmı bu konuda şüphem var. Ayrı olarak mi 9T de WhatsApp'dan karşı taraf görüntülü aradığında cihaz cepte olduğunda otomatik olarak pop-up kamera açıldığı söylentileri var doğru mu? Kullanıcılardan bilgi bekliyorum. Hangi cihaz uzunkullanım sunacaksa almayı istiyorum kullanıcılar bilgi verirse ona göre iki cihazdan birini almayı düşünüyorum.
1. Kırılmaz cam kullanıyorum 6D parmak izi hala aynı güzellikte.

2. Kamera bozulmaz diye düşünüyorum çok kaliteli.

3. Şimdi denedim ön kamera görüntülü arama da açılıyor. Sanırım durduk yere kimse seni aramaz. Telefonu ters koymama ya dikkat etmelisin. Kamera zorlansa da açılırken bir problem olmuyor, testlerini izlemelisin.

2 telefonu kullananlar ankete katılırsa daha sağlıklı olur. Bence Mİ9T özellik ve kalite bakımından tutulursa pil olarak da önde. Ayrıca malzemeleri 1 tık daha iyi bildiğiniz gibi.

1. Kırılmaz cam kullanıyorum 6D parmak izi hala aynı güzellikte.

2. Kamera bozulmaz diye düşünüyorum çok kaliteli.

3. Şimdi denedim ön kamera görüntülü arama da açılıyor. Sanırım durduk yere kimse seni aramaz. Telefonu ters koymama ya dikkat etmelisin. Kamera zorlansa da açılırken bir problem olmuyor, testlerini izlemelisin.
Ayrıca whatsapp bu sorunu en kısa sürede çözecektir.
Note 8 kullanıyorum ve Note 8 Pro tavsiye ederim. Fiyatına göre bedava gibi bir ürün. Diğer ürün de iyi ancak Pro ona göre daha önde.
İşlemcisi MT bence güven vermiyor. Ayrıca SD730 ANTUTU,da geri olsa da kullanım da önde ve daha güncel performanslı. Testlerini izlemelisin.

@BERWAR ile aynı fikirde olup Redmi Note 8 Pro modelinin daha mantıklı olduğunu düşünüyorum.

En büyük fark Amoled ekran ve fiyat farkına bence gerek yok.
Yanlış düşünüyorsunuz. Tek fark ekran değil kamera ve işlemci farkı mevcut. Ayrıca ilk güncellemesi kesilecek olan note 8 olacak şüpheniz olmasın.

Yanlış düşünüyorsunuz. Tek fark ekran değil kamera ve işlemci farkı mevcut. Ayrıca ilk güncellemesi kesilecek olan Note 8 olacak şüpheniz olmasın.
Dediğim gibi en büyük fark değil kamera ve performans arasında büyük farklar yok. Hatta pratikte Note 8 Pro oyunları daha yüksek ayarlarda oynatıyor diye biliyorum.

Güncelleme konusu aynı olur. 2 Android güncellemesi ve 3 tane daha arayüz güncellemesi.

Dediğim gibi en büyük fark değil kamera ve performans arasında büyük farklar yok. Hatta pratikte Note 8 Pro oyunları daha yüksek ayarlarda oynatıyor diye biliyorum.

Güncelleme konusu aynı olur. 2 Android güncellemesi ve 3 tane daha arayüz güncellemesi.
Hız testlerini izlersen arada ki dağ farkını görebilirsin. Mİ9T 500 farkı hak eden bir telefondur ve ANTUTU'YA bakarak telefon almak akıl işi değildir.

Yanlış düşünüyorsunuz. Tek fark ekran değil kamera ve işlemci farkı mevcut. Ayrıca ilk güncellemesi kesilecek olan Note 8 olacak şüpheniz olmasın.
CPU tarafında SD 730 ile GT90 modeli arasında devasa fark yok, GPU olarakta G76 MP4 kullanıyor Note 8 PRO, bu GPU Adreno 618 modelinden daha üstün.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Her iki cihazın güncelleme ömrü de aynı olacaktır. Note 8 PRO 2019 Ağustos, Mi 9T modeli ise 2019 Haziran ayında durulmuş bir model. 9T modelinin daha fazla güncelleme alacağı da yok, ikisi de aynı güncellemeleri alacak.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı