Uzun vadede Intel mi AMD mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış. İşine geleni duymayı bekliyor millet doğruyu değil. Çoluk çocuk platformu olmuş burası belli ki. Belki de ban yemem en mantıklısıdır açıkçası.
Ban yemezsiniz herhalde. Ama i7 7700K'yı daha AMD yeni yakaladı diyemezsiniz. Çünkü,yeni değil.

Uzun vadede AMD daha iyi, aynı sokette 3 nesil işlemci sundular, 4. nesilin de sözünü verdiler. Intel'de bu durum 2 nesil sürüyor.

Eğer B450'lere 4. nesil desteği sunmasalar Ryzen 3000 işlemci alan kullanıcıların geliştirme yapabilecekleri bir işlemci bile olmayacaktı. AMD B550 serisini aşırı geciktirdiği için bu desteği sunmak zorunda kaldı, keyfinden sunmadı. İnsanlar isyan ettiler AMD'ye, onlarda mecburen geri adım attılar.
Ban yemezsiniz herhalde. Ama i7 7700K'yı daha AMD yeni yakaladı diyemezsiniz. Çünkü,yeni değil.

2. nesil olup 7700K'yı geçebilen bir AMD işlemci söyleyin bana. Bekliyorum buyrun lütfen. Ben de merak ettim şu an.

Eğer B450'lere 4. nesil desteği sunmasalar Ryzen 3000 işlemci alan kullanıcıların geliştirme yapabilecekleri bir işlemci bile olmayacaktı. AMD B550 serisini aşırı geciktirdiği için bu desteği sunmak zorunda kaldı, keyfinden sunmadı. İnsanlar isyan ettiler AMD'ye, onlarda mecburen geri adım attılar.

2. nesil olup 7700K'yı geçebilen bir AMD işlemci söyleyin bana. Bekliyorum buyrun lütfen. Ben de merak ettim şu an.
AMD oyun anlamında İnteli ikiye katlamıştır. Ofis programları açısından uzun ömürlü diyorsanız, İntel tercih edilebilir.

Intel 5. yıldan itibaren sorun çıkarıyor bir dostum
Neden bu kadar kesin konuştunuz? On yıllık bilgisayarımda Intel işlemci kullanıyorum hiçbir sıkıntısı olmadı (masaüstü). Modelden modele ve kullanma şekline göre ömrü değişir.

Uzun vadede AMD kullanmanız daha mantıklı olur günümüzde. Yeni teknolojiler kullanılarak üretiliyorlar AMD işlemciler. Intel'e bakarsanız 3 nesildir aynı şey. Bi önceki neslin işlemcilerini bir tık iyileştirip yeni nesil diye satıyorlar (bazı modeller hariç tabii)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı