Yaklaşık 2 yıl önce CS:GO'dan VAC ban yedim o hesapta da kendi telefon numaramı kullanıyordum. Birkaç ay önce yeni bir hesap açtım ve şimdi Guard eklemek istiyorum. Bu hesaba aynı telefon numarasını kullansam sorun çıkar mı?
"Hesap, VAC yasaklaması aldığı esnada hesapta bulunan telefon numaralarına kısıtlama uygulanmaz. Bu numaralar hemen diğer yeni hesaplarda kullanılabilir."
"Hesap, VAC yasaklaması aldığı esnada hesapta bulunan telefon numaralarına kısıtlama uygulanmaz. Bu numaralar hemen diğer yeni hesaplarda kullanılabilir."
"VAC yasaklamaları, yasaklamanın uygulandığı hesaptaki telefon numarasını paylaşan bütün hesaplara uygulanır. Bu ve diğer birçok nedenden ötürü telefon numaranızı paylaşmanızı ya da Steam hesabınızda başka bir kullanıcının telefon numarasını kullanmanızı tavsiye etmiyoruz. VAC yasaklamasının uygulanmış olduğu oyuna sahip olmayan ve bu telefon numarasını kullanan hesaplara da aynı şekilde VAC yasaklaması uygulanacaktır, bu nedenle de o oyunu artık alamayacaklardır." -Steam
Ayrıca bir hesapta o telefonda VAC yerse başka hesapta aynı telefon numarası ile VAC yiyor.
Kısaca hesabın gidiyor.
''VAC yemezsin demiyor!'' ne demek? Valve bizi mi kandıracak? Her şey belli. VAC yasaklaması alınan hesaptaki telefon numarası hemen diğer başka bir Steam hesabında sorunsuz kullanılabilir.
"VAC yemezsin demiyor!" ne demek? Valve bizi mi kandıracak? Her şey belli. VAC yasaklaması alınan hesaptaki telefon numarası hemen diğer başka bir Steam hesabında sorunsuz kullanılabilir.
Forumda sürekli rastladığım sorulardan birine açıklık getirmek istedim. Sebebi ise bu konu hakkında her kafadan farklı bir ses çıkması. VAC yasaklaması aldığım hesaptaki telefon numarasını farklı bir hesaba eklersem tekrar yasaklanır mıyım? Hayır efendim, tekrar yasaklanmazsınız...
www.technopat.net
Numara diger hesapta kullanilabilir diyorsa is bitmistir. Ayriyeten VAC yemezsiniz diye belirtmeleri gerekmiyor.
"bu telefon numarasını kullanan hesaplara da aynı şekilde VAC yasaklaması uygulanacaktır,"
Başka bir telefona hesabına bağlayıp vac yediysen başka hesabına bağlarsan yine yersin.
Forumda sürekli rastladığım sorulardan birine açıklık getirmek istedim. Sebebi ise bu konu hakkında her kafadan farklı bir ses çıkması. VAC yasaklaması aldığım hesaptaki telefon numarasını farklı bir hesaba eklersem tekrar yasaklanır mıyım? Hayır efendim, tekrar yasaklanmazsınız...
VAC bans are applied to all accounts sharing a phone number at the time of the infraction. For this (and many other) reasons we do not recommend sharing your phone number or using another user's phone number on your Steam account. Accounts sharing the phone number that do not own the game the VAC ban is for will still receive a VAC ban and will not be able to purchase the game moving forward.
There are no restrictions placed on phone numbers that were on an account when the account was VAC banned; phone numbers can immediately be used on new accounts.
Okuduktan sonra bana "at the time of infraction" kelimesini Türkce olarak cevir. Kaldi ki Türkce ceviriyi Valve degil, Steam topluluklari yapiyor.