"VAC yasaklamaları, yasaklamanın uygulandığı hesaptaki telefon numarasını paylaşan bütün hesaplara uygulanır. Bu ve diğer birçok nedenden ötürü telefon numaranızı paylaşmanızı ya da Steam hesabınızda başka bir kullanıcının telefon numarasını kullanmanızı tavsiye etmiyoruz. VAC yasaklamasının uygulanmış olduğu oyuna sahip olmayan ve bu telefon numarasını kullanan hesaplara da aynı şekilde VAC yasaklaması uygulanacaktır, bu nedenle de o oyunu artık alamayacaklardır." -SteamKullanabilirsiniz. Sorun olmaz.
"Hesap, VAC yasaklaması aldığı esnada hesapta bulunan telefon numaralarına kısıtlama uygulanmaz. Bu numaralar hemen diğer yeni hesaplarda kullanılabilir."
![]()
Steam Destek :: VAC yasaklaması aldım
help.steampowered.com
Kullanırsın ama VAC yemezsin demiyor!Kullanabilirsiniz. Sorun olmaz.
"Hesap, VAC yasaklaması aldığı esnada hesapta bulunan telefon numaralarına kısıtlama uygulanmaz. Bu numaralar hemen diğer yeni hesaplarda kullanılabilir."
![]()
Steam Destek :: VAC yasaklaması aldım
help.steampowered.com
Çıkar VAC yeme oranın çok fazla.telefon numarasını kullansam sorun çıkar mı?
Kullanırsın ama VAC yemezsin demiyor!
"VAC yemezsin demiyor!" ne demek? Valve bizi mi kandıracak? Her şey belli. VAC yasaklaması alınan hesaptaki telefon numarası hemen diğer başka bir Steam hesabında sorunsuz kullanılabilir.
Bilmediginiz konular hakkinda yorum yapmazsaniz sevinirim. O dediginiz sadece yasaklamanin verildigi esnada gerceklesir. Ayrica paylastiginiz makalenin türkcesi eksik cevirilmis.
Rehber: VAC yasaklaması alan hesaba ekli olan telefon numarasını farklı bir hesapta kullanabilir miyim?
Forumda sürekli rastladığım sorulardan birine açıklık getirmek istedim. Sebebi ise bu konu hakkında her kafadan farklı bir ses çıkması. VAC yasaklaması aldığım hesaptaki telefon numarasını farklı bir hesaba eklersem tekrar yasaklanır mıyım? Hayır efendim, tekrar yasaklanmazsınız...www.technopat.net
Numara diger hesapta kullanilabilir diyorsa is bitmistir. Ayrıyeten VAC yemezsiniz diye belirtmeleri gerekmiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.