Arkadaşlar Valorant CS'yi ya da CS Valorant'ı bitiremez bir rekabet ortamı olacak bazılarınız çıkan FPS oyunları hep CS ile karşılaştırılıyor deniyor gayet normal bir şey CS bu sektörde çok uzun yıllardan beri var ve Online FPS kategorisinde yılların vermiş olduğu deneyimle tabii ki de CS ile karşılaştırılır.
Valorant'ın CS Killer olması için daha olgunlaşması lazım ki bence oyunun yapımcıları veya uğraşanlar bile benim düşüncem böyle düşünüyorlar dır. Bazı silahlarda ki vuruş hissiyatı karakter hareketleri Kafadan vuruşdaki o hissiyat olsun daha geliştirilir baktığımızda oyun tam çıkalı 8 ay oldu ve rakip dediğimiz oyun kaç yıldan beri bu sektörün top noktasında ben bile hesaplayamadım

.
Bir de şu noktadan bakalım Valorant daha yumuşak grafikli temele baktığımızda CS ile aynı mantık ama Riot Games'in en büyük oyunu olan LoL ile harmanlanmış olan oyun (yetenekler falan) CS ise klasik gerçekçi oynanışa sahip burada kişilerin zevklerine ve renklerine kalmış bir şey.
Burada şu dikkatimi çekiyor Valorant ilk çıktığında dereceli sistemde ki oyuncu oyundan düştüğünde bot atması yerine direkt 4 kişi bırakması takıma ek para vermesi çok güzel bir şey nedeni CS de oyuncu yerine bot atınca ben pek de bir yarar görmüyordum negevi çekip koşturuyor du Info verseniz bile ama sonra CS gördü ki bu kötü bir güncellemeyle Valorant mantığına döndürdü işi yani aslında her iki oyunda birbirinden bir şeyler öğrenecek rekabet olan ortamda biz oyuncular için zevkli şeyler olacak.
Valorant bu yolda daha yeni ve önünde bir yol var ancak şu kısa süreye rağmen iyi bir grafik yakaladı diye düşünüyorum yani kısa sürelik bir ilgi oyunu değil kendisi. Mesela Riot Games turnuvalar konusunda beni merak uyandırıyor kendileri LoL'den de bilindiği üzere inanılmaz güzellikte atmosferler yaratmayı çok iyi becerebilen bir şirket daha oyunun turnuvaları olacak CS gibi bunları da bekleyip görmek lazım.
Hileler konusunda CS artık bir şey yapması lazım ipin ucu sürekli kaçıyor 800 saat solo dereceli geçmişim var bakın solo diyorum neler gördüm neler geçirdim Valorant da 10 yaşındakilerden bahsedilmiş CS de AWP önünde duran mi dersin ayaklarına sıkan mı dersin seni bilerek kör eden mi dersin üstelik bunlar yabancı insanlar artık şu TR oyuncu Kitlemiz'i sürekli aşağılamayı bırakalım bakın tamam TR oyuncu topluluğu kalitesiz ama bu demek değil yabancılar mükemmel ötesi afedersiniz ama salak her yerde salaktır.
Mesela naçizane bir teklifim sunucu değiştirin evet yabancılarla girin bir tık daha rahat olabilirsiniz hatta oyunu daha iyi öğrenirsiniz ben hem TR hem yabancı sunucularda oynuyorum TR de 10 yaşında ki ler geliyor ama yapacak bir şey yok sonuçta o çocuğun anası veya babası değiliz

.
Bu uzun uzun yazdıklarımın sonucunda çok kısa bunu eklemeden bitirmek istemiyorum bakın Valorant çıktı İstanbul serverı var ve 16 ping civarı DC gibi uygulama açıksa 20-25 ping arası oynanıyor peki sayın Valve ne zaman TR serverı açıp bu büyük TR topluluğuna bir iyilik yapacak yıllardır oyalandırılan bir kitlemiz var eğer yüksek ping sorunumuz olmasa bu ülkede CS üzerinden başarılar elde edecek birçok genç arkadaşlarımız var bir laf vardır CS ata sporumuz diye artık bir şeyler yapması gerekiyor(bakınız Woxic) son 2-3 yıldır Valve maalesef pasif kalıyor bu Valorant'ın çıkmasıyla bir tık daha hissedilmeye başlandı bence kasa çıkarmak değil de köklü bir değişiklik oyuncu kitlesini refaha taşıması lazım.
Bu uzun uzadıya yazımda elimden geldiğince konu sahibi arkadaşımızın sorusuna ve yazılanlara göre bir ufak sunum yaptım Valorant CS'yi ya da CS valonartı bitiremez.