Valorant günümüzde oynanır mı?

Bence oynanmaz. 6 ay üst üste oynadım ve çok kötü bir zaman israfı olduğunu geç fark ettim. Ancak zamanınız bol ise oynayın. Aksi taktirde şahsi fikrim oynanmaz.

Hep 3A oyunlar oynayıp tükettiğim için oyun konusunda zamanım bol ama arada online oyunda 1-2 el atmak da rahatlatıyor.

R6'yı bu yüzden oynuyorum, arada sırada LoL'ü de. Birkaç saattir kafama "Valorant'a başlanır mı?" sorusu takılmıştı ve bende forumdaş hocalarıma sorayım dedim. Hepinizin dediklerini dikkate alıyorum. Teşekkürler.

Hep 3A oyunlar oynayıp tükettiğim için oyun konusunda zamanım bol ama arada online oyunda 1-2 el atmak da rahatlatıyor.

R6'yı bu yüzden oynuyorum, arada sırada LoL'ü de. Birkaç saattir kafama "Valorant'a başlanır mı?" sorusu takılmıştı ve bende forumdaş hocalarıma sorayım dedim. Hepinizin dediklerini dikkate alıyorum. Teşekkürler.
Hocam zaten R6 çok daha iyi bir oyun VALORANT'dan. Ready or Not ya da CS başlayabilirsiniz böyle değişik şeyler istiyorsanız.

R6 oynuyorsanız başka FPS oyununa hiç bulaşmayın derim.

Gidin CS 1.6 oynayın hocam. Vallahi daha iyi oyun.

Boş anıma geldi kahkaha attım, ama yanlış anlamayın dediklerinizde gerçekten haklısınız hocam. CS 1.6'da çok fazla saatim olduğu için artık pek sarmıyor ve oradaki insanlar CS'nin müdavimi olmuşlar.

Şu an da paslandığım için duvardan falan tarayıp tek atıyorlar ama 1.6'nın hazzı bambaşka.

R6 oynuyorsanız başka FPS oyununa hiç bulaşmayın derim.

Hocam zaten R6 çok daha iyi bir oyun Valorant'dan. Ready or Not'ya da CS başlayabilirsiniz böyle değişik şeyler istiyorsanız.

Dediklerinizde haklısınız R6'nın çok daha iyi olduğu konusunda. R6'da takribi 3K saatim olduğu için o da alışkanlık gibi bir şey oldu.

Ha bir süredir R6 oynamıyordum, şu sıralar sıfırdan başladım ve hâlâ aynı zevki aldığımı görünce duygulanıp şaşırdım. Belki CoD serisinden bir şeyler deneyebilirim.

Kitlesi berbat. Spray falan bile yok oyunda. Skinleri ve mantığı iyi sadece. Ama o kadar para yatırdığıma pişmanım.

Evet hocam oyunda bu arada harbiden spray mekaniği yok, mermilerin patternı rastgele bir şekilde dağılıyor ve çoğu zaman spray atarken aimin dağa taşa kaymasına sebep oluyor.

Bu arada geçmiş olsun. Bana da sizden ders oldu para yatırma konusunda 🙂

Hocam zaten R6 çok daha iyi bir oyun Valorant'dan. Ready or Not'ya da CS başlayabilirsiniz böyle değişik şeyler istiyorsanız.

RoN'u da denemişliğim, birkaç saat gömmüşlüğüm var. Ama o da aşırı gereksiz gerçekçilik barındırdığı için sıkıla sıkıla oynamıştım.

Yanlış anlamayın oyunun olayını biliyorum, sadece bana pek hitap etmiyordu onu fark etmiş oldum. Oynarken hatırladığım en son şey modlanmış bir RoN ile döne döne milletin kafasına tek atarak ilerlemekti.

Ve bunu yaptığımda oyundan daha fazla keyif almıştım. 😀 😀

Herkese yorumları için teşekkürler hocalarım. Herkesin yorumunu dikkate alacağım, bir de birkaç tane Valorant videosu izledikten sonra net bir karar vereceğim.

Ama çok yüksek ihtimalle başlamayacağım gibi. Boş ve toxic kitle, cringe çocuklar vs. derken çok sinir harbi yaşarım.

Son düzenleme:
Dediklerinizde haklısınız R6'nın çok daha iyi olduğu konusunda. R6'da takribi 3K saatim olduğu için o da alışkanlık gibi bir şey oldu.

Ha bir süredir R6 oynamıyordum, şu sıralar sıfırdan başladım ve hâlâ aynı zevki aldığımı görünce duygulanıp şaşırdım. Belki CoD serisinden bir şeyler deneyebilirim.

Evet hocam oyunda bu arada harbiden spray mekaniği yok, mermilerin patternı rastgele bir şekilde dağılıyor ve çoğu zaman spray atarken aimin dağa taşa kaymasına sebep oluyor.

Bu arada geçmiş olsun. Bana da sizden ders oldu para yatırma konusunda 🙂

RoN'u da denemişliğim, birkaç saat gömmüşlüğüm var. Ama o da aşırı gereksiz gerçekçilik barındırdığı için sıkıla sıkıla oynamıştım.

Yanlış anlamayın oyunun olayını biliyorum, sadece bana pek hitap etmiyordu onu fark etmiş oldum. Oynarken hatırladığım en son şey modlanmış bir RoN ile döne döne milletin kafasına tek atarak ilerlemekti.

Ve bunu yaptığımda oyundan daha fazla keyif almıştım. 😀 😀

Herkese yorumları için teşekkürler hocalarım. Herkesin yorumunu dikkate alacağım, bir de birkaç tane Valorant videosu izledikten sonra net bir karar vereceğim.

Ama çok yüksek ihtimalle başlamayacağım gibi. Boş ve toxic kitle, cringe çocuklar vs. derken çok sinir harbi yaşarım.
Ben oynarsam İstanbul sunucusunda oynamıyorum zaten. Londra ya da Paris'te oynuyorum. Fakat oyun güzel değil. İlk başlarda güzel gelebilir fakat sonra farkediyorsunuz. Bir sebepten dolayı bırakıyorsunuz.

LoL kitlesi bile Valorant'dan daha iyi. Oynayacaksanız yanınızda sağlam oynayan en az 2 arkadaşınız olması lazım.
Yoksa rastgele gelen maymunlarla rank falan kasılmaz.
Zaten smurf kaynıyor, kafanı en ufak çıkarıp peek attığında herkes one tap atıyor, spray denen şey bu oyunda yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı