Valorant günümüzde oynanır mı?

Oynanmaz diyen kitle popüler kültüre karşı çıktım moruk havalıyım ben kafasında o yüzden onlara kulak asmana gerek yok. İyi ve kötü oyun diye bir şey yok. Zevk alıyorsan iyidir, almıyorsan kötüdür. Yok oyun kötü herkes hs atıyor, smurf kaynıyor, hile var. Oynama o zaman kardeşim oynama. Başkasınada oynama deme bırak kendi oynasın karar versin. (yorumum sana değil genel olarak oyunu eleştirenlere yazdım)

Oynanır. Ben çeşitlililik sevdiğim ve tam try hard olmak da istemediğim için benim en sık oynadığım FPS oyunu. Rainbow fazla daraltıcı ve try hard geliyor, CS de çok tekrarlı geliyor bir yerden sonra, o yüzden en sık Valorant oynuyorum. Arada CS de oynuyorum ama eskisi kadar değil. Özellikle Valorant'a da TDM geldiğinden beri.
Oynanır kısaca.

Yani bence R6'dan Valorant'a inmek biraz kötü olabilir, kitlesi genellikle 11 yaş ve toxic. Tabii sizin LoL oyuncusu olduğunuzda unutmamak gerekiyor :D

Ben pandemi döneminde oyunu 3-4 ay oynayıp daha sonra bırakmıştım. Hesaba para da yatırmıştım yatırdığım miktarın az altına satmıştım hesabı. 2 ay önce yeni hesap açıp yeniden başladım ve tabii yine skin aldım riot bu işi çok iyi yapıyor skinler aldırıyor kendini. Oynanır mı sorusuna gelecek olursak oyundaki toxic kitle bayağı bir fazla ben sesli sohbeti Info vermek için kullanan gerçekten oynamak için giren bir ekibe denk geldiğim zaman çok seviniyorum kaybetsek de umrumda olmuyor. Ama hem kötü oynayıp hem de troll bir ekibe gelirsem oyundan nefret ediyorum. Troll gördüğüm zaman anında video kaydına alıp reportluyorum bilet atıyorum banlatıyorum içim anca öyle rahatlıyor. Attığım son 15-20 maçtır gayet tatmin edici sayıda adam vurup maç kazaniyorum ve zevk alıyorum. Oyunda adam vurdukça keyif alıyorsun. Ajanların da yetenek setleri bence farklılık katıyor gayet güzel yok kurt yok kuş diye eleştirenlere bakma sen.

Selam, rekabetçi oyun olarak bir tek R6 ve LoL oynuyorum. Valorant'a da başlama fikri ucundan aklıma geldi. Valorant oynayanlar bu oyun hakkında ne düşünüyor? Tavsiye verebilirler mi?

Şimdiden teşekkürler.

Aşırı abartılmış bir oyun. Vuruş hissi yok, karakterler birbirinin yeşile boyanmış hali, toxic çocuklardan oluşan bir kitle, şahsen ilk çıktığı günden beri oynanacak bir oyun değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı