Valorant günümüzde oynanır mı?

Benim deneyimlerime göre belki oynanabilir çünkü sesli sohbeti gereksiz kullananlar ve yaşı küçük çocuklar genelde karşıma çıktı çocuğa sessiz olur musun diyorum arkadan annesi bağırıp çağırıyor.
 
Toplanılsa 20 saatim anca vardır ama eğer başlamayı düşünürseniz tavsiyem Almanya sunucularında oynamanız olur. Hem ping olabildiğince düşük hem de toksik oyuncular yok.
 
Oyun da skinler çok pahalandı çok fahiş fiyatlar var. Elo çok sinir bozucu alt elolarda inanılmaz fazla troll ve smurf oluyor maçtan çıkanlar oluyor çok kötü oynuyorlar bir de. Rekabetçi oyunlara yeni başlayanlar direkt VALORANT oynuyor CS GO kafaları basmıyor çünkü bunun için elo kasmak çok psikoloji bozucu bir şey bence başlama onun yerine CS2 çıkınca başla.
 
Günümüzde oynanır mı, günümüzde oynanır mı demek hocam. Farklı bir anlam içermiyor. Oyun ne âlemde, kitlesi nasıl? Vb vb. bir sürü değişken faktör var.

Oyunu güncelde oynayan hocalarımdan cevap almak istedim.

Bence oynanır başlarda sıkılırsın skin vs. yok ise smurf olayı zaten derecelide oluyor kafa dağıtmak için 1 el derecesiz girer çıkarsın
 
Oynayan arkadasın ve çok iyi oynamıyosan FPS oyunlarını başlanmaz sırf öldün diye ölüne sövenler mı, skin atmadın diye soy sop bırakmayanlar mı, ve bende ortalama 500 yatırdım keşke yatırmasaydım.
 
Selam, rekabetçi oyun olarak bir tek R6 ve LoL oynuyorum. Valorant'a da başlama fikri ucundan aklıma geldi. Valorant oynayanlar bu oyun hakkında ne düşünüyor? Tavsiye verebilirler mi?

Şimdiden teşekkürler.

Aga Valorant ben pek sevemedim kişisel zevk meselesi gerçi ama bence Valorant'ı 1-2 seneden fazla oynayan Gaming köylüsüdür kitle çünkü tamamen köylü, CS:GO kitle olarak daha iyi bence
 

Yeni konular

Geri
Yukarı