Valorant HWID ban atılmadı

Sorduğum soru dışında her şeyin cevabı varmış sizde.

Anlatım bozukluğu değil sen anlamamışsın. Bırak hile açmayı giriş bile yapmadım diyorum.

Hile kullanmadım ki.
Hile kullanmadım ki diyorsun. Yazına bakıyoruz ve ne yazıyor?

"Ancak şu an hala oyuna girebiliyor ve hile açabiliyorum."
"Hile yüklendiğinden beri o hesaba giriş yapmama rağmen"

Gerçekten hile kullanmamışsın, şimdi yazdıkların ve önceden yazdıkların çok tutarlı. Anlatımına ise diyecek bir şey yok zaten.

Hile kullanmadım ki diyorsun. Yazına bakıyoruz ve ne yazıyor?

"Ancak şu an hala oyuna girebiliyor ve hile açabiliyorum."
"Hile yüklendiğinden beri o hesaba giriş yapmama rağmen"

Gerçekten hile kullanmamışsın, şimdi yazdıkların ve önceden yazdıkların çok tutarlı. Anlatımına ise diyecek bir şey yok zaten.
Şuan boş yaptığının farkındasındır umarım. Anlamada sıkıntı çekiyorsun bol bol kitap okumanı tavsiye ederim. Banlanan hesabımda hile açmadım diyorum. Ve şuan konumuz benim banlanan hesabım benim hile açmam değil.

"Ama o hesapta hile kullanmayı bırakın" kısmında o hesap dediğin hesabın hile kullanmadığın hesabın olduğu anlaşılıyor.

Sonrasında, "hile yüklendiğinden beri o hesaba giriş yapmama rağmen" dediğin kısımdan ise, hileyi bilgisayarına yükledikten sonra o hesap yani yukarıda hile kullanmadığından bahsettiğin hesaba hile kullanarak girdiğin anlaşılıyor. Burada yapmamama rağmen demiyorsun, yapmama rağmen diyorsun.

Kısacası aynı cümle içerisinde o hesap dediğin hesapta önce hile kullanmadığını sonra da hile yüklendiğinden beri giriş yaptığını söylüyorsun ve dediklerin tamamen çelişiyor.

Kitap okumaya ihtiyacı olan ve boş yapan da sensin.

Son düzenleme:
Sen önce karşındakinin yaşını bilmeden kanka falan atlayıp burnunu sokma, ikincisi hile fixlenmediği sürece anakarttaki HWID'i değiştirirsin fixlendiği an hesaplarda kasada çöp.
sen olayı anlamadın hala bilmediğin konuya mesaj yazma adamda düzgünce açıklamasını yapmış kendi hesabımda açmadığım halde kendi hesabım ban yedi demiş hilenin fixlenmesiylede hwid id değiştirmenin bir alakası yok hile fixlensede fixlenmesede spoferla banını kaldırabilir

"Ama o hesapta hile kullanmayı bırakın" kısmında o hesap dediğin hesabın hile kullanmadığın hesabın olduğu anlaşılıyor.

Sonrasında, "hile yüklendiğinden beri o hesaba giriş yapmama rağmen" dediğin kısımdan ise, hileyi bilgisayarına yükledikten sonra o hesap yani yukarıda hile kullanmadığından bahsettiğin hesaba hile kullanarak girdiğin anlaşılıyor. Burada yapmamama rağmen demiyorsun, yapmama rağmen diyorsun.

Kısacası aynı cümle içerisinde o hesap dediğin hesapta önce hile kullanmadığını sonra da hile yüklendiğinden beri giriş yaptığını söylüyorsun ve dediklerin tamamen çelişiyor.

Kitap okumaya ihtiyacı olan ve boş yapan da sensin.
Ticketda da öyle yazmışım :D
1651174129491.png
Hala banlanmadım bence atmıyacaklar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı