Valorant ilk 20 level rank mı belirliyor?

Katılım
8 Aralık 2020
Mesajlar
311
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Valorant dereceli girmem için 20 level olmamı istiyor. Peki ben bu 20 level için oynadığım derecesiz maçlar ile benim rankı mı belirliyor mu yoksa sadece 5 dereceli mi belirliyor?
 
Valorant dereceli girmem için 20 level olmamı istiyor. Peki ben bu 20 level için oynadığım derecesiz maçlar ile benim rankı mı belirliyor mu yoksa sadece 5 dereceli mi belirliyor?
5 dereceli ilk kazandığın rankı belirler.
 
Hayır derecesiz maçlar rankınızı belirlemez. Dereceli maç oynama açılıyor ve belli sayıda maç oynayınca rankınız belirleniyor.
 
Hayır 20 level rank belirlemiyor, dereceliyi açıyor. Rankını belirlemek için 5 dereceli maç girmelisin.
 
Pel.

Peki bu 20 level olmak için oynadığım maçlar mmr etkiler mi?

Maçların çok kötü olursa ilk dereceli maçında karşına bronz demir falan atar 5 maç Full Win alsan Max Gold gümüş falan atar.

Girdiğin maçlar Full Win MVP falan olursanda ilk girdiğin ranked maçta karşına elmaslar platlar gelir haliyle çok daha yüksek bir rank başlatır seni hepsini kazanırsan.
 
Hem evet, hem hayır. Oyunda MMR denen bir sistem var. Match Making Rate. Gizli bir puan sistemi, iyi oynadığında daha iyi rakiplerle karşılaşmanı sağlayan bir sistem. İlk 20 level boyunca muhteşem performans sergilersen, daha sonraki 5 maçının ilkinde gelecek rakiplerinin rankları da yüksek olacaktır. Sonrasında ise rankları senin bu maçlar süresince gösterdiğin performansa göre belirlenir.

Örneğin, hesabı açtıktan sonra gümüş bir oyuncu gibi performans sergiledin, ilk dereceli maçına gold ve gümüş arasındaki oyuncular gelir. Bu maçta iyi oynarsan karşına full gold gelir, kötü oynarsan full gümüş gelir. Bu dediğim ile aktif rankı en fazla plat 2 oyuncular gelebiliyor yanlış bilmiyorsam. Sonrasında dereceli maçları attıkça yükseliyor. En fazla elmas 1 olarak başlayabiliyorsun oyuna. Elmas 1 konusunda yanılıyor olabilirim ama immo başlayamıyorsunuz yeni hesapta.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı