Valorant İncelemem

Betada oynamışım sanırsam. Büyük ihtimal bilgisayar açmamıştır. Bir FPS oyunundan nasıl grafik beklediğimizi anlamadım. Tam da böyle olması gerekiyor aslında.

Betada oynamışım sanırsam. Büyük ihtimal bilgisayar açmamıştır. Bir FPS oyunundan nasıl grafik beklediğimizi anlamadım. Tam da böyle olması gerekiyor aslında.

Dediğim gibi kişiden kişiye göre değişebilir. Ben biraz gerçekçiliği seviyorum sanırım.

Bugün bıraktım ve sildim Valorant'ı. Artık Riot oyunu oynamayacağım.

Arkadaş grafikleri kötü falan değil bu nasıl bir vizyonsuzluk böyle? Grafik tarzı ile kötü grafiklere sahip olması bunlar çok farklı şeyler. Zamanında bunu Fortnite'a yaptınız. Full HD+ grafik veren, dolu dolu pikselleşmeyen efekt sunan, texturelerinde doku kaybı olmayan bir oyunun grafiklerine nasıl kötü diyebilirsiniz. Grafik tarzı ayrı bir şey kötü grafik ayrı bir şey. Realistik bir grafik çeşidinden çok daha farklı bir şekle hizmet ediyor. Örneğin Borderlands 3'ün o çizgi romanımsı grafikleri muazzamdır. O da gerçekçi değil bu kötü grafikli olduğunu mu gösterir. Allah aşkına biraz ufkunuzu geliştirin.

Şu konuda gördüğüm en iyi objektif yaklaşım bu olabilir.

Gülücük atanlar neyini komik bulmuş anlamadım. Ortada komik bir şey yok, gayet mantıklı konuşmuş adam. Şu oyunun hala grafiklerini sorgulayıp "çizgi roman grafiği" diyen kişiler zaten ciddi alınmayacak tipler. Oyun gerçekçi olmak istemiyor, bunu anlayamıyorsunuz daha.

Sevenler vardır ama ben CS'yi tercih ediyorum cidden nasıl sıkılmiyorsunuz. Oyuna ara sıra arkadaşlardan dolayı giriyoruz ve sıkıntıdan patliyorum cidden bazı arkadaşlar oyun kusursuzmus gibi konuşmuş ama cidden küçük yaş çocuk kitlesi büyük bir oyun sırf bu yüzden bile oynamam. Kusursuz bir rekabetçi oyunu arıyorsanız R6 oynayın derim.

Sevenler vardır ama ben CS'yi tercih ediyorum cidden nasıl sıkılmiyorsunuz. Oyuna ara sıra arkadaşlardan dolayı giriyoruz ve sıkıntıdan patliyorum cidden bazı arkadaşlar oyun kusursuzmus gibi konuşmuş ama cidden küçük yaş çocuk kitlesi büyük bir oyun sırf bu yüzden bile oynamam kusursuz bir rekabetçi oyunu arıyorsanız R6 oynayın derim.

Katılıyorum. Valoranttı sıkılıp bıraktım bende, her oyunun kusurları var bu arada. R6'de dahil buna. Ama şimdi oyunun amacı olan çizgi film grafiğini de sorgulamazsın arkadaş. İncelemeyi yapan kişi kendi görüşünü belirtti tamamda, sonradan konuya gelip hala grafiklerle alay edenleri gördüm. Gülünecek haldeler, bir de alay edip kendilerini komik sanmaları yok mu :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı