Valorant Kitlesi Neden Ciddiyetsiz / Umursamaz?

Teşekkürler açıklama için, ben arada benchmark videosu çekmeye giriyorum orada bile sövenler denk geliyor. Ciddi oynayanlar için kitlesi kötü olmalı. Aslında herkes suçu çocuklara atıyor da sanki e-sporda kariyer yapabilecekmiş gibi try-hard oynayıp takımına söven ergen/genç kitle daha tehlikeli burada. En azından oynadığım başka rekabetçi oyunlardan bunu deneyimlemiştim.
Kesinlikle son değindiğiniz noktaya katılıyorum. Benim beraber oynadığım arkadaşım 12 yaşında ve tek toxic veya saygısız hareketini ne bana ne başkasına gösterdiğine şahit oldum. Geçirilen zamanı küçümsemek gibi olmasın ama 15-20 puan kazanmak için try-hard kasıp kötü oynayanlara söven çok fazla gereksiz sözde rekabetçi +18 yaş kitlesi var. Herkes zaten elinden geleni yapmaya çalışırken hakaret edici söylemler içeren iletişime kimse katlanmak zorunda olmamalı.

Çok dengesiz bir oyun...

1650318255885.png

Valorant ilk çıkışta ücretli olmalıydı Escape from Tarkov gibi gerçi Riot'un oyunu oldugu için bu imkansız bir şey. Elmas immortal arası oynayan bütün arkadaşlarım bıraktı boşuna goldtan vs. çıkmak için saatlerini gömme derim LoL'de en azından West'te 60 pingle oynuyorsun bir şekilde Valorant'ta ping çok önemli oldugu için oynanmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı