Valorant Kitlesi Neden Ciddiyetsiz / Umursamaz?

Genelde kitleye laf edenler toxic kişilerin tam olarak kendileri oluyor. Ama bunu farkedemiyorlar. Biri bize küfretti diye bizde ona küfretmek zorunda değiliz. Takımdakilerle tartışmaya girersek maçı yine biz kaybederiz. Adam sana hakaret etti diyelim. Sen ona edince alınıp küsecek. Trip atıp spike ı basede saklayacak. Değer mi bu saçmalıklarla uğraşmaya? Mutele gitsin.

Kimi görsem birbirine suç atıyor arkadaş bu oyunda toxic kim ? :D
Aslında konu basit: Ya kill için oynuyordur ve takımı hiç önemsemiyordur. Ya da info vermiyordur, küfür ediyordur, umursamıyordur ve takımı hiç önemsemiyordur. Bunlar "toxic" kelimesinin karşısında yer alıyor. Bu bir takım oyunu. İletişimin ve birlikteliğin kazanış ya da kaybediş getirmesi aşırı yüksek.

Neye tepki verdiğini tam anlayamadım. Derecesiz oynayanlar ciddi olmalı diye bir kural yok bildiğim kadarıyla. Can sıkıntısından girmiş olabilir, bir ajana alışmak için girmiş olabilir, yanında acemi bir arkadaşını getirmiş olabilir. Derecesiz ve diğer modlar bunlar için var, bence siz fazla kasıyorsunuz. Adı üzerinde oyun bu.

Aslında konu basit: Ya kill için oynuyordur ve takımı hiç önemsemiyordur. Ya da info vermiyordur, küfür ediyordur, umursamıyordur ve takımı hiç önemsemiyordur. Bunlar "toxic" kelimesinin karşısında yer alıyor. Bu bir takım oyunu. İletişimin ve birlikteliğin kazanış ya da kaybediş getirmesi aşırı yüksek.
Kesinlikle bireysel bir oyun değil. Oyunda çeşitli ulti komboları var mesela. Ama maç boyu ulti kullanmayan mı dersin. Vandal kullanmayı beceremeyip her el vandal alan mı dersin. 5 kişinin karşısına savunmasız geçip ulti basmaya çalışan mı dersin. Sinir krizi geçiriyorum 2 gündür.
Neye tepki verdiğini tam anlayamadım. Derecesiz oynayanlar ciddi olmalı diye bir kural yok bildiğim kadarıyla. Can sıkıntısından girmiş olabilir, bir ajana alışmak için girmiş olabilir, yanında acemi bir arkadaşını getirmiş olabilir. Derecesiz ve diğer modlar bunlar için var, bence siz fazla kasıyorsunuz.
Hocam tamam da çocuk bildiğin 0 çaba ile oynuyor. 20+ elde 1-2 kill ile bitirenler de var maçlarımın içinde dikkat ettiysenz. Bana artık biraz özellikle kasıtlı yapılıyor gibi geliyor.

Hocam tamam da çocuk bildiğin 0 çaba ile oynuyor. 20+ elde 1-2 kill ile bitirenler de var maçlarımın içinde dikkat ettiysenz. Bana artık biraz özellikle kasıtlı yapılıyor gibi geliyor.

Gözünü seveyim iki hafta hastanede refakatçiydim bir ara sıkıntıdan Arena of Valor indirdim yat kalk şükret onlara.

PlYNbO.jpg

Oyun ücretli olmalı.
Böylece veledlerin smurflerin yolu kesilir
Zaten toxicler toxicliğini hep yan hesaptan icra ediyor
Ya yemin ediyorum şu aptal kitleden kurtulacağımı bilsem Prime çıkarsa düşünmeden alırım. Zaten müthiş bir hile koruma sistemi ve bağımlılık yapan bir iç dünyası var. Basarım parayı alırım net.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı