Valorant kolayca rank düşülüyor

Yagiz3461

Hectopat
Bronz 3, 99 kademe puanı idim. Bir maç girdim kaybettim. Bir daha girdim kaybettim. Bir daha girdim kaybettim. Şu an bronz 1, 3 kademe puanıyım. Çoğu maç MVP oluyorum. Maç sonu bakıyorum rankı benden düşükler 10-12 vurmuşken ben onlardan fazla vurmuş oluyorum. Asla Win streak yapamıyorum. Sürekli kötü takım geliyor klasik bir söz ama maalesef böyle. Oyunu bırakacağım yakında sinirden. Silver arkadaşımla girdim 10 vurdu o ben 20 vurdum. Tekrar CS mi dönsem acaba diyeceğimde arkadaşlarım Valorant'a geçti.

Ben Valorant'ın MMR sistemini çözemedim %70 Win Rate ile Plat 1 e çıktım 1,30 üstü KDA vardı. MVP olup kaybettiğim maçta -22 gidiyorsa saçma sapan oynayıp kaybettiğim bir maçta -20 gidiyor veya benden daha kötü skor çıkaran bir arkadaşım win aldığımızda benden daha fazla kademe puanı alıyor benim istatistiklerim daha iyi olmasına rağmen. O yüzden Faceit devam Valorant fazla tilt ediyor beni.

Oyun böyle çalışıyor. 😕

1622115572039.png

Ciddi misin
Hilelere karşı rank kasmak ne kadar mantıklı
Girdiğimiz 3 maçın 1'inde kesinlikle hile oluyor.
Mg ye kadar kastım ondan sonra oyunu bıraktım gerçekten uğraşılmaz.
Faceit veya ESEA dışında da CS rekabetçi oynanmaz, tabi madalyası çok olan ve oynama süresi fazla olan, güven faktörü yüksek bir hesabın varsa MM Rekabetçi de hile gelme olasılığı çok düşük.

katılıyorum...
dia1 to gold 2 stuck :)))
cok degisik bir rank sistemi var
Faceit veya ESEA dışında da CS rekabetçi oynanmaz, tabi madalyası çok olan ve oynama süresi fazla olan, güven faktörü yüksek bir hesabın varsa MM Rekabetçi de hile gelme olasılığı çok düşük.
3tl'ye 50 övgü alıp güven faktörünü yükseltince bir sıkıntı olmuyor
test edildi onaylandı😃:like:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı