Valorant nasıl?

• Konuyu başlatan AB7SS
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 169
  • Görüntüleme 16.169
Adamın yüzünden orijinallik akıyor fotoğrafına 5 saniyeden uzun bakarsan Steam açılıyor.
Netflix kullanan biriyse ki öyledir @mstfaozder abimiz, orijinalin de orijinalidir, ben daha orijinal oyunları keşfedeli 4-5 sene oluyor :(.
Başında beklersen sıkıntıdan bitmez gece koy sabaha insin sabah indiğini görünceki his muazzam 😀
Sabaha kadar oynamazsam ben de neyim yav, hayatımdaki en uzun gün bugün oldu, ekinokslar bile kısa artık bana.

CS:GO'yu bitiremez öyle bir şey yok. Oyun bence gayet oynanabilir olmuş. Ama bana her karakter çok güçlü gibi geldi. Silah kullanmaya gerek bile yok. Hile olayını çözemezlerse iş biter. Diğer konularda ise:
CS:GO benim için 4 sene önce bitti. Hala o hile kaynayan oyunu oynayan kaldı mı? Karşındaki hile olmasa bile paranoyak oluyorsun. Apex konusunda ise ben hala oynuyorum ve bence hala en iyi battle royale oyunu.
Ha bu arada eklemeyi unutmuşum. Arada karşıma güncelleme notları çıkıyor da, Valve oyuna hala skinden başka bir şey getirmiyor. Ne dengeleme güncellemeleri, ne hile sorununa çözüm...

Hala o hile kaynayan oyunu oynayan kaldı mı?

Ek Açıklama 2020-04-11 215243.jpg

Oyunu oynamadım fakat yeni çıkan oyuna göre gayet güzele benziyor. Sonu Apex Legends gibi olacak diyenler ne saçmalıyor bilmiyorum ulan keşke benim de sonum Apex Legends gibi olsa oyun hala taş gibi. CS:GO ile karşılaştırılacak bir olayı yok. CS:GO artık bir ikon. Tahtını başka oyun sarsamaz anca kendi kendini bitirirler.

Riot Games'i sonuna kadar destekliyorum. Türkiye'de ofis açıp çok fazla iş alanı sağlamış bir şirket. Drop taktiği de zekiceydi.

Eksi olarak sanırım rakiplerin kolay ölüyor oluşuydu. Oyun yakın zamanda çok gelişecektir.

Oyunu oynamadım fakat yeni çıkan oyuna göre gayet güzele benziyor. Sonu Apex Legends gibi olacak diyenler ne saçmalıyor bilmiyorum ulan keşke benim de sonum Apex Legends gibi olsa oyun hala taş gibi. CS:GO ile karşılaştırılacak bir olayı yok. CS:GO artık bir ikon. Tahtını başka oyun sarsamaz anca kendi kendini bitirirler.

Riot Games'i sonuna kadar destekliyorum. Türkiye'de ofis açıp çok fazla iş alanı sağlamış bir şirket. Drop taktiği de zekiceydi.

Eksi olarak sanırım rakiplerin kolay ölüyor oluşuydu. Oyun yakın zamanda çok gelişecektir.
CS:GO'yu bitirecek bir oyun varsa unutmayın ki bu yeni bir CS oyunu olur. Yada Valve'nin yaptığın yeni bir FPS oyunu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı