Adamın yüzünden orijinallik akıyor fotoğrafına 5 saniyeden uzun bakarsan Steam açılıyor.%100 Korsan olmayan, korsan kullanıcılar için Recep Baltaş laneti peşinde olsun dostum. İyi oyunlar.
Ben de otomatik, Windows güncellendi.Adamın yüzünden orijinallik akıyor fotoğrafına 5 saniyeden uzun bakarsan Steam açılıyor.
Başında beklersen sıkıntıdan bitmez gece koy sabaha insin sabah indiğini görünceki his muazzamOff off, o değilde daha 18 GB var inmesi için, işkence gibi ya AAA bir oyunun inmesini beklemek.
Netflix kullanan biriyse ki öyledir @mstfaozder abimiz, orijinalin de orijinalidir, ben daha orijinal oyunları keşfedeli 4-5 sene oluyorAdamın yüzünden orijinallik akıyor fotoğrafına 5 saniyeden uzun bakarsan Steam açılıyor.
Sabaha kadar oynamazsam ben de neyim yav, hayatımdaki en uzun gün bugün oldu, ekinokslar bile kısa artık bana.Başında beklersen sıkıntıdan bitmez gece koy sabaha insin sabah indiğini görünceki his muazzam![]()
Hayıııır, bu listede TF2 yooook
CS:GO'yu bitirecek bir oyun varsa unutmayın ki bu yeni bir CS oyunu olur. Yada Valve'nin yaptığın yeni bir FPS oyunu.Oyunu oynamadım fakat yeni çıkan oyuna göre gayet güzele benziyor. Sonu Apex Legends gibi olacak diyenler ne saçmalıyor bilmiyorum ulan keşke benim de sonum Apex Legends gibi olsa oyun hala taş gibi. CS:GO ile karşılaştırılacak bir olayı yok. CS:GO artık bir ikon. Tahtını başka oyun sarsamaz anca kendi kendini bitirirler.
Riot Games'i sonuna kadar destekliyorum. Türkiye'de ofis açıp çok fazla iş alanı sağlamış bir şirket. Drop taktiği de zekiceydi.
Eksi olarak sanırım rakiplerin kolay ölüyor oluşuydu. Oyun yakın zamanda çok gelişecektir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.