Valorant Ne Kadar Başarılı Olur?

1- Optimizasyon sıkıntısı var, Saçma saçma droplar yiyorsunuz ve oyunun Allah belasını veriyor.

2- Daha ilk 3 günde gelen takım arkadaşlarından bıktım usandım. Adam bombayı B'ye kurmuş bizim ki B'ye girdi sağa baktı sola baktı çıktı A'ya gitti el çöp oldu.

internet hızı (ping), bilgisayar ekran kartı vb bi sürü nedeni var bu drop yeme olayının. Uzun saatler oynadım ve hiç bir zaman drop yemedim.

1- Optimizasyon sıkıntısı var, saçma saçma droplar yiyorsunuz ve oyunun Allah belasını veriyor.

2- Daha ilk 3 günde gelen takım arkadaşlarından bıktım usandım. Adam bombayı B'ye kurmuş bizim ki B'ye girdi sağa baktı sola baktı çıktı A'ya gitti el çöp oldu.

Bana sorarsanız yediğiniz droplar işlemcinizden kaynaklı. Minimum gereksinimlerin altında.

internet hızı (ping), bilgisayar ekran kartı vb bi sürü nedeni var bu drop yeme olayının. Uzun saatler oynadım ve hiç bir zaman drop yemedim.
Bana sorarsanız yediğiniz droplar işlemcinizden kaynaklı. Minimum gereksinimlerin altında.
Oyunun optimizasyon sıkıntısı bulunmakta. Reddit'te bu sorunu yaşadığını dile getiren bir sürü insan var. GTX 1660 Ti Max-Q kullanıyorum fakat aldığım FPS değeri 60-90 arası.

Riot Games fanboyluğu yapan kitle yüzünden belli bir oyuncu sayısına ulaşır ancak sonrası tartışılır.
Kesinlikle, LoL ve DOTA rekabeti bu yüzden popülerdi bi zaman.
PUBG ve FORTNITE rekabeti gibi oluyor bu CSGO ve VALORANT hikayesi. Riot fanboyları olmasa Twitch'de belli bir şeye karşılık tanıtım veyahut gameplay tarzı yapmasalar bugünki ününe sahip olamazdı.

Asıl fanboyluk yapanlar bu cs:go oynayan tayfa :) Oyun hileden geçilmiyor. Skin satmak için silah nerfliyorlar steamin salak saçma pazar politikaları filan derken hala şu oyunu nasıl savunuyorsunuz anlayabilmiş değilim. Valorant bence kaliteli bir oyun değil ama Riot fanboyları oyunu ne olursa olsun oynayacaklardır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı