Valorant oynayamıyorum

Oyuna girerken aşağıdan pratik yapabildiğin bir harita var oraya gir ve 3er 3er her mapte adam vurmayı dene. Hassasiyet bu oyunda az olmalı 800DPI 0.55 sens kullanıyorum. Çoğu insan 0.3 civarında kullanıyor.
 
CS:GO'da rankım Master Guardian Elite ve gayet iyi oynuyorum, hakimim ama Valorant'ta çok kötüyüm. Rankım Silver, ölüm maçında 10 kişi civarı vurabiliyorum. Takımda skoru en az olan ben oluyorum. CS:GO'daki gibi aimime pek hakim değilim, çok farklı geliyor. Aynı cross kullanıyorum. Arkadaşlar Plat olursun diyor ama maalesef Silver'ım. Ne yapmam gerekiyor? Nasıl iyi oynayabilirim?
Ne yazık ki sorun direkt olarak sizde değil. Valorant'ta tamamen takım oyunu oynamayazsanız rank atlamak imkansıza yakın. 3 kişi girerseniz bu dezavantaj ortadan kalkar. Aim bir yere kadar götürüyor ama gümüşte elmastan çok elmas var size öyle söyleyeyim.
 
CS:GO'da rankım Master Guardian Elite ve gayet iyi oynuyorum, hakimim ama Valorant'ta çok kötüyüm. Rankım Silver, ölüm maçında 10 kişi civarı vurabiliyorum. Takımda skoru en az olan ben oluyorum. CS:GO'daki gibi aimime pek hakim değilim, çok farklı geliyor. Aynı cross kullanıyorum. Arkadaşlar plat olursun diyor ama maalesef Silver'ım. Ne yapmam gerekiyor? Nasıl iyi oynayabilirim?

Kendinizi siz geliştirebilirsiniz, biz değil fakat birkaç öneride bulunabilirim. Eğer hardcore oynayacaksanız her gün maç atmadan önce kendinize bir kill sayısı belirleyin mesela deyin ki ben bugün 150 adam vuracağım. Ölüm maçına girin ve toplam 150 kill alın tek maçta değil bir sürü ölüm maçı girin. Ertesi gün bu sayıyı arttırarak 250 deyin mesela gibi gibi poligonu tavsiye etmiyorum sabit duran adamları vurmak size bir şey kazandırmaz, rakipleriniz sabit durmuyor sonuçta. Spike'a hücüm oynayın ki tek silahta değil bütün silahlarda aiminiz gelişsin. Aim Lab gibi yardımcı programları kullanabilirsin CS gibi sadece aim odaklı bir oyun olmadığından yeteneklerini her halükarda kullanmak zorundasın picklerken arkadaşından smoke iste veya flashın varsa kör atarak çık atılan körlere bakmamaya çalış, Jett oynuyorsan 2 adam vurduktan sonra Dash'in geri geldiğini unutma dash hayat kurtarabilir. Benim aimim iyi diyerek paldır küldür kendine güvenerek çıkma, taktiksel oyna. Aimi çok kötü olan bir adam bile seni yetenekleriyle indirebilir. Mümkünse 5 pre girin çünkü o toxiclerden elo hell'e düşebilirsiniz Spike'ı çözeceğim diye acele etmeyin doğru anda müdehale edip rakibinizi düşürün sonra Spike'a gidin rakip ortalıkta yoksa şaşırtmak için çözme sesi verip gelmesini bekleyebilirsiniz veya yarısına kadar çözebilirsiniz. (umarım yardımcı olmuşumdur :) )
 
CS:GO'da rankım Master Guardian Elite ve gayet iyi oynuyorum, hakimim ama Valorant'ta çok kötüyüm. Rankım Silver, ölüm maçında 10 kişi civarı vurabiliyorum. Takımda skoru en az olan ben oluyorum. CS:GO'daki gibi aimime pek hakim değilim, çok farklı geliyor. Aynı cross kullanıyorum. Arkadaşlar plat olursun diyor ama maalesef Silver'ım. Ne yapmam gerekiyor? Nasıl iyi oynayabilirim?

Valorant= taktik strateji aim skiller.
 
Kendinizi siz geliştirebilirsiniz, biz değil fakat birkaç öneride bulunabilirim. Eğer hardcore oynayacaksanız her gün maç atmadan önce kendinize bir kill sayısı belirleyin mesela deyin ki ben bugün 150 adam vuracağım. Ölüm maçına girin ve toplam 150 kill alın tek maçta değil bir sürü ölüm maçı girin. Ertesi gün bu sayıyı arttırarak 250 deyin mesela gibi gibi poligonu tavsiye etmiyorum sabit duran adamları vurmak size bir şey kazandırmaz, rakipleriniz sabit durmuyor sonuçta. Spike'a hücüm oynayın ki tek silahta değil bütün silahlarda aiminiz gelişsin. Aim Lab gibi yardımcı programları kullanabilirsin CS gibi sadece aim odaklı bir oyun olmadığından yeteneklerini her halükarda kullanmak zorundasın picklerken arkadaşından smoke iste veya flashın varsa kör atarak çık atılan körlere bakmamaya çalış, Jett oynuyorsan 2 adam vurduktan sonra Dash'in geri geldiğini unutma dash hayat kurtarabilir. Benim aimim iyi diyerek paldır küldür kendine güvenerek çıkma, taktiksel oyna. Aimi çok kötü olan bir adam bile seni yetenekleriyle indirebilir. Mümkünse 5 pre girin çünkü o toxiclerden elo Hell'e düşebilirsiniz Spike'ı çözeceğim diye acele etmeyin doğru anda müdehale edip rakibinizi düşürün sonra Spike'a gidin rakip ortalıkta yoksa şaşırtmak için çözme sesi verip gelmesini bekleyebilirsiniz veya yarısına kadar çözebilirsiniz. (umarım yardımcı olmuşumdur :) )

Aynı zamanda pinginiz fazla çıkmıyorsa paris gibi yabancı sunucularda oynamanızı öneriyorum en azından Türkiye serverındakinden daha iyi bir kitleye sahip yanlış bir hareket yapsan nt np diye geçiştiriyorlar adamlar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı