Valorant oyununda küfür eden şahısı CİMER'e ihbar ettim

Türk halkındaki bu yok o olmaz yok şu olmaz gibi laflara bayılıyorum. Gayet de oluyor. Cimer konunun üstüne giderse bakın neler oluyor o zaman. Bunlar yasalarla belirtilmiş suçlar. Hakkınızı arayın. Burada bir şey çıkmaz diyen insanların çoğu böyle sinirlenince ana avrat küfür edenler büyük ihtimalle.
 
@SlimeDont ben de senin gibi halkın içinde kendini zeki sananlara bayılıyorum. Bu güne kadar hiçbir yerde küfür kullanmamışımdır. CİMER'in RİOT firmasının veri vermediği halde almaya gücü varsa boşuna var o kadar MİT falan.

RİOT Games istediği zaman veri verir, kullanıcı tarafı için veri vermeye yanaşmaz. Ayrıca ABD'de kurulmuş bir firmanın bir küfür için veri vermesi çok zor. CİMER'in de böyle konuları çok fazla umursadığını sanmıyorum, eğer umursasaydılar zaten şu an oyunlarda ya da sanal dünyada bu kadar rahat gezen insanlar olmazdı.

Boş yere duyar kasma yani. Senin şehidin olup bizim olmuyor değil, "yasalarla belirlenmiş suçlar" demekle iş çözülmüyor. Bir de bilgisizliğin yetmezmiş gibi millete sallıyorsun. Komik... :D
 

Yeni konular

Geri
Yukarı