Valorant rank nerede yazar?

Arkadaşlar Valorant'ta rank nerede yazıyor bulamadım yardımcı olur musunuz?

Bir de arkadaşlar sizce raze karakterini mi açmalıyım yoksa Viper karakterini mi?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bir de arkadaşlar sizce raze karakterini mi açmalıyım yoksa Viper karakterini mi?

Dereceli sistemi daha oyuna gelmedi ama bugün 1GB güncelleme falan gelmiş derecelide gelmiş olabilir ama en son dün girdiğimde yoktu bir de bana kalırsa Viper Viper ile taşıyabilirsin maçları çok iyiysen ama raze ortalama bir karakter

Valorant'ın rütbe sistemi açıklandı ve fakat henüz daha gelmedi diye biliyorum. Ek olarak açmak istediğiniz bir karakter varsa poligonda deneyimleyip, sonrasında karar vermeniz en doğrusu olur diye düşünüyorum. Bahsettiğiniz iki karakter de «skill» üzerine yoğunlaşan karakter; yalnız takım içindeki rolünüze göre alma sıranızı değiştirebilirsiniz.​

Valorant'ın rütbe sistemi açıklandı ve fakat henüz daha gelmedi diye biliyorum. Ek olarak açmak istediğiniz bir karakter varsa poligonda deneyimleyip, sonrasında karar vermeniz en doğrusu olur diye düşünüyorum. Bahsettiğiniz iki karakter de «skill» üzerine yoğunlaşan karakter; yalnız takım içindeki rolünüze göre alma sıranızı değiştirebilirsiniz.​

Raze fazla yetenek gerektirmiyor hatta neredeyse hiç gerektirmiyor sadece Q ulti kombosu yapılıyor oda zor bir şey değil Viper ise yetenek üzerine kurulu bir karakter diyebiliriz.

Asla Viper açma. Ben açtım pişmanım valla mesela gaz balonu attın Q'yla bir daha Q'ya basmassan olmuyor bir de attıgın şeyleri yerden almassan bir daha açamıyorsun kesinlikle Viper açma. Jett en iyi karakter bence. Oyuna girer girmez hemen onu al tavsiyem budur.

Ben viper oynuyorum tekniklerini bilmen lazım aiminnin iyi olması lazım ben her maç 20 üstünde vurabiliyorum bana sorarsan viper maçı taşıyabilen karakter ama sen düellocu karakterlere ilgin varsa onları oynayıp gelişebilirsin ben jett le başladım viper a geçtim

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı