Valorant toksik kitle yüzünden oyunu bırakacak hale geldim

Öyle olmuyor işte hocam bu sefer de oyununu sabote eden birçok etken çıkıyor. Mesela blokluyor yetenekleri üstüne atıyor.
O zaman da raporlayıp geçeceksin. Yani bu biraz da ben ne istersem o olsun kafası gibi bir şey. Yapacak bir şey yok. Bu şeylerin önüne geçebilmek için bizlere hem susturma hem raporlama gibi özellikler veriliyor. Ben anladığım gibi susturuyorum. Sonrasında 2-3 el dediğin gibi blokluyor vs. fakat sonrasında benden cevap alamayınca sıkılıp oyununa dönüyor. Hiçbir şekilde umursamıyorum inan.
 
Hocam Valorant kitlesi zaten çok da üst düzey değil arasından iyi nimetler az izlenen yayıncılar çıkarsa çıkıyor.

Çoğu da kadıncı siz anladınız beni kız sesi duyunca bir yerleri oynuyor önüne gelene söven tipler.

Değmez CS:GO devam.

2. dedigin bende de gecerli ama birine sovmem veya toxiclik yapmayi sevmiyorum. Oyunda gecerli.

Kanka skill atiyorsa zaten Mac sonu bot banliyor onu report atinca.
 
Kardeşim sana güzel bir tavsiye vereyim. Türklerin, Rusların, Arapların olduğu oyunlardan uzak duracaksın, yanından bile geçmeyeceksin. Dediğimi yaparsan oyunlardan keyif almaya, huzurlu olmaya başlayacaksın emin ol.
 
Riot oyunlarının kitlesinden fazlası beklenemezdi zaten biraz Ets2 falan oyna kafanı boşalt sonra devam et oynamaya
 
Bu soruna çok ama çok basit bir çözüm var. Valorant topluluk sunucularında kendine 3 kişilik ekip kurup sadece onlarla oyayacaksın, toxic biri gelirse 3 kişi haddlerini bildirirsiniz zaten.
 
Discord sunucularından adam toplayıp öyle girin toxiclik yaparlarsa sunucudan ban yiyorlar zaten ben o şekilfe CS:GO oynuyorum, Valorant kitlesini bilemem ama büyuk ihtimal aynıdır düzgün insanlarla oynarsınız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı