Valorant Türkiye sunucusundaki toksik üyelerden nasıl kurtulunur?

Kafamı duvarlara vuruyordum LoL ve Valorant oynarken, bıraktım ve rahatım. Sunucu değiştirmek işe yarar sizin için hem İngilizce öğrenirsiniz biraz :) Ama dediğim gibi ben uğraşmadım sorunu kökünden çözdüm, ayrıca yukarıda belirttiğim 2 oyun hayatımda bolca küfretmeme yol açtı hala ediyorum olur olmaz yerlerde ama düzeliyorum yavaş yavaş.
 
Herhangi bir oyunda Türkiye sunucusu varsa orada toxiclik kaçınılmaz tek çare sunucuları Avrupa sunucuları yapmak. Veya başka bir sunucu.
 
Kafamı duvarlara vuruyordum LoL ve Valorant oynarken, bıraktım ve rahatım. Sunucu değiştirmek işe yarar sizin için hem İngilizce öğrenirsiniz biraz :) ama dediğim gibi ben uğraşmadım sorunu kökünden çözdüm, ayrıca yukarıda belirttiğim 2 oyun hayatımda bolca küfretmeme yol açtı hala ediyorum olur olmaz yerlerde ama düzeliyorum yavaş yavaş.

Maalesef az buçuk konuşurum ama İngiliz aksanıyla konuşan birini anlamam güç.
 
Maalesef az buçuk konuşurum ama İngiliz aksanıyla konuşan birini anlamam güç.

Hocam aksan falan dert değil, film ve dizileri Türkçe altyazılı izleyin çok yardımcı olur. B1 ingilizcesi olan biri olarak söylüyorum bunu. Okuldan öğrendiğim ingilizcenin 2 katını sağdan soldan öğrendim. 5. sınıfta zaten haftada 25'e yakın ingilizce dersimiz vardı, ne öğrendiysem okulda o zaman öğrendim.
 
Hocam aksan falan dert değil, film ve dizileri Türkçe altyazılı izleyin çok yardımcı olur. B1 ingilizcesi olan biri olarak söylüyorum bunu. Okuldan öğrendiğim ingilizcenin 2 katını sağdan soldan öğrendim. 5. sınıfta zaten haftada 25'e yakın İngilizce dersimiz vardı, ne öğrendiysem okulda o zaman öğrendim.

Hocam benimki C- falandır :D.
 
Trollemeye bak. CS:GO 'da bana söven bir adam yüzünden bile bile maçı kaybettirmiştim. 14-15 ti ve tüm terörist takımı öldürdük. İmha etmek için zamanım vardı ama etmedim. Bana söven adam imha ederken onu öldürdüm ve oyundan çıktım. 14-16 bitti ama hiç pişman değilim. Daha sonra bu adamı araştırıp İnstagram Twitter ve Facebook hesaplarını buldum. Şu an onu ekledim ve kabul etmesini bekliyorum. Fotoğraflarını ona atıp şantaj yapacağım.
 
Arkadaşlar 14-15 yaşımdayım. Hafif kolsuzum. Benden 3 yaş küçük çocuk anama sövüyor. Yaşıtlarım sövüyor. Bıktım artık. Spike ı imha ederken 1 salise ile imha edemeden öldüm. Adam öyle bir sövdü ki maşallah. İngiliz serveri gir deseniz ingilizcem 4/10. ne yapabilirim? Hayır azcık kolsuzum. Bazı maçlarda 21 kill almışlığım var.
Sunucu değiştir. Başka türlü kurtuluşu yok. Bazen orda da karşına çıkıyor toxic Türkler. Yapacak bir şey yok.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı