Valorant ve iğrenç kitlesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayatında bir kere bile FACEIT girmeyen insanların Valorant leşini oynayıp bu yorumları yapması üzücü. TR kitlesi çok şaşırmamak lazım. Valorant habitatında yetişen yeteneksiz bir arkadaş.

ESEA a+ FACEIT 2900-3000 eloda oyunu bıraktım ama sen bilirsin. Pre mi oynuyorsun bilmiyorum ama csciler değişmemiş.

Valorant kitlesine şunları dedikten sonra sanki aralarında çok bir fark var gibi CSGO oynamanız komik olmuş. Valorant oyuncusu 5 toksikse CSGO oyuncusu 100 toksiktir. Ayrıca oyunun mekanikleri oyunu "kolay" yapmıyor. Aim almak size kolay olduğu kadar karşınızdakilere de kolay. Mesele karşıdakinden bir adım önde olmak.

Yanlış anlaşılmasın bu arada Valorant oyuncusu değilim, oyunu sevmem de. Burada takıldığım nokta CSGO daha iyi gibi davranmanız.

Yazdıklarımın hiçbirine cevap verememeniz ironik.
Yahu neyine cevap vereyim? Sorunuz mu vardı? Tek yaptığınız şey konu açıp oyunu ve yorum sunanları tuhaf laflarla hedef göstermek. Ayrıca ironiyi de yerine göre kullanmanız lazım. Bu cümlenizde doğru kelime olmuyor.

Cs de yetenek istemez yetenek gerektiren bir olay yok yetenek gerektiren bir fps oyunu arıyorsan R6 ya bakabilirsin ki o bile yetenekten çıkmaya başladı artık son gelen updateler ile oyun iyice basitleşti. Valorant fazla basit olduğu için cs oynayınca cs için yetenek lazım sanıyorsunuz. Kitle konusunda katılıyorum en kötü kitle kesinlikle valorant da.

Karşılaşmaya internetimin gitmesi sebebiyle katılamadım ve maç iptal edildi. Eğer 10 saat bile FACEIT oynamış olsaydınız bu konuda bilgi sahibi olurdunuz, ki zaten yazdıklarınızdan yaşınızı ve hangi kitleye ait olduğunuzu sezebiliyorum.😉

Neden durduk yere bana çamur attığını anlayamadım ama buna patlamalı güldüm doğrusu 😂 FACEIT oynadığımı iddia etmedim ve FACEIT'e çamur atmadım zaten. Valorant oynuyorum, yaşımı çok merak ediyorsan senden üç yaş büyüğüm ama bunun önemi olduğunu düşünmüyorum.

Bütün FPS oyunlarında kanser kitle vardır. Hiçbir kitle mükemmel değil. Sen ise FACEIT'in kanser kitlesini oluşturuyorsun belli ki. Oyun üzerinden kumar oynayıp 2000 lira kaybeden üstüne akıllanmayıp 6000 lira daha kaybeden bir fanatikle daha fazla tartışmak istemiyorum, iyi geceler 😘

Az önce FACEIT'ten 2 saatlik ban yemem üzerine Valorant'ı tekrar denemek istedim. Öncelikle oyun aşırı kolay, aim mekaniği ve oyunda spray adına hiçbir şey olmaması oyunu herkes tarafından oynanabilir kılıyor. Ve en az 3 yıl FPS oyunu oynamış birisi bunun bir FPS oyununda olabilecek en kötü şey olduğunu anlayabilir. Bunun yanı sıra oyunun kitlesi aşırı berbat, yani oyunu oynayıp da karakteri veya yaşı yüksek olan insan sayısı oldukça düşük. Yani bir insanın CS:GO gibi bir oyun varken bu saçmalığı oynaması kabul edilemez. Bunun için ya Türk olması ya da -18 olması gerekir. Ayrıca bazı küçük yaşlı henüz CS bile oynamayan arkadaşlar CS bitti falan muhabbetine giriyor. Sadece Türkiye'de Valorant ve CS:GO arasında bir çekişme var, diğer ülkelerde Valorant'ın adı bile geçmiyor. Hem Online oyuncu sayısı hem de espor maçlarına gösterilen rağbet bunu açıkça gösteriyor. Zaten sadece Türkiye'deki kitleden beklenir böyle bir oyunu oynamak ve popüler kılmak. Yani aklım almıyor gerçekten nasıl böyle bir oyun oynayacak kadar düşer bir insan. Allah Valorant oynayanlara sabır versin, kısa sürede kurtulurlar umarım. O boş kitle ise Valorant oynamaya devam etsin, CS gibi bir oyunda yeri yok onların zaten. Ki oynasalar da beceremezler, CS yetenek ister. :)
Screenshot_4.png

Neden durduk yere bana çamur attığını anlayamadım ama buna patlamalı güldüm doğrusu 😂 FACEIT oynadığımı iddia etmedim ve FACEIT'e çamur atmadım zaten. Valorant oynuyorum, yaşımı çok merak ediyorsan senden üç yaş büyüğüm ama bunun önemi olduğunu düşünmüyorum.

Bütün FPS oyunlarında kanser kitle vardır. Hiçbir kitle mükemmel değil. Sen ise FACEIT'in kanser kitlesini oluşturuyorsun belli ki. Oyun üzerinden kumar oynayıp 2000 lira kaybeden üstüne akıllanmayıp 6000 lira daha kaybeden bir fanatikle daha fazla tartışmak istemiyorum, iyi geceler 😘

Screenshot_5.png

Erkeğim demezseniz kendinize sevinirim.

Erkeğim demezseniz kendinize sevinirim.
Ah çok özür dilerim. En yakın zamanda cinsiyet değiştireceğim 😂 Ben bu arkadaşı edindiği saldırganca tavırlardan dolayı raporluyorum. Yazdığı mesajları inceledim de bu fanatiklik ve saldırganlık forum normlarına uymuyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00