Valorant ve iğrenç kitlesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kimseyi de kışkırtmadım ayrıca, oyun hakkında tutarlı ve haklı eleştirilerde bulundum, hatalı ve tutarsız yorum yapan sizsiniz.
Bunu gerçekten inanarak mı yazdın? Dostum şu konuyu okumuş / yanıt vermiş olan herhangi birini çevirip sorsan senin insanları kışkırttığını ve toksik olduğunu düşünür. Bak sadece ben değil, konuyu okuyan herkes diyorum. Sorunu kendinde arasan mı artık?

Renkler ve zevkler sonuna kadar tartışılabilir, eleştirilebilir. Ama sen tartışmıyorsun direkt sana göre olmayan bir zevki ve onun kitlesini aşağılıyorsun. Bu da insanları kışkırtmaktan başka bir şey değil.

Bunu gerçekten inanarak mı yazdın? Dostum şu konuyu okumuş / yanıt vermiş olan herhangi birini çevirip sorsan senin insanları kışkırttığını ve toksik olduğunu düşünür. Bak sadece ben değil, konuyu okuyan herkes diyorum. Sorunu kendinde arasan mı artık?

Renkler ve zevkler sonuna kadar tartışılabilir, eleştirilebilir. Ama sen tartışmıyorsun direkt sana göre olmayan bir zevki ve onun kitlesini aşağılıyorsun. Bu da insanları kışkırtmaktan başka bir şey değil.
İkimizin arasında geçen diyalogu kontrol et ve kim haklı kim haksız sor kendine. Ben daha birşey demiyorum sana kardeşim.

Aşırı haklı ve gerçekçi konuştum.

Hala şunu anlamıyorsun SANA göre aşırı haklı konuştun. SANA göre olduğu için insanlar senin fikrini desteklemek zorunda değil. Bunu 10 yaşındaki çocukta bilir.

Hala şunu anlamıyorsun SANA göre aşırı haklı konuştun. SANA göre olduğu için insanlar senin fikrini desteklemek zorunda değil. Bunu 10 yaşındaki çocukta bilir.
Büyük yazdın, En haklı sensin. Beyler bakın, en haklı arkadaş burada.

En haklı sensin. Büyük yazdın ya.

Harbi bu Valorant'a laf atan CS kitlesinde bir şey var. Laf atmayanlar genelde aklı başında insanlar ama sizin gibi laf atanlar toxic olmadığını sanan, insanların zevkine karışıp eleştiri yaptığını sanan şahıslar.

Büyük yazdın, En haklı sensin. Beyler bakın, en haklı arkadaş burada.
Hocam atılan yorumları okursanız bu arkadaşların ne kadar rezil duruma düştüklerini görebilirsiniz. 20 kişi bana karşı çıktılar içlerinden hiçbiri benim argümanlarımı deviremedi, devirmek bir yana dursun hiçbirinin yorumlarıma karşılık mantıklı bir cevabı yok.😅

İstersen discord'da görüşelim bunları, hem yaşımı da öğrenmiş olursun. Gerçekten Valorant'ı savunmanız için seçenek bırakmadım, aşırı haklı ve gerçekçi konuştum, yüzlerce cümle yazdım ve sen sadece "ironik" kelimesinin anlamı veya doğru yerde kullanıp kullanmamam üzerinden bana cevap veriyorsun. Gerçekten komik, vallahi herkes valorant kitlesini gömüyordu ben abartılıyor sanıyordum, hiç de abartılmıyormuş. Az bile söyleniyormuş harbiden.
Birader senin yaşın zerre kadar umurumda değil, seslide seninle küfürleşmek de istemiyorum. Sesli sohbette küfür edip küfür yemeyi sevsem CSGO oynardım zaten. Sen haklı ve gerçekçi konuşmadın, söylediklerin tamamen asılsız ve öznel olduğu için nesnel bir cevap vermeye uygun değiller. Bu sebeple kendini haklı sanıyorsun.
Ayrıca sen "haklı bir şekilde eleştiri" yaptın da biz kudurmadık. Sen oyuna değil oyunculara yönelik eleştiri boyutunu geçen hakaretler ettin. Adam gibi eleştiri yapacaksan yap, yapamayacaksan hiç uğraşma oyununa dön. Millet oynadığı oyun yüzünden günde 50 tane hakaret yemek zorunda değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00