Valorant vs. CS:GO

Nasıl ki CSGO'da Ruslardan cümle alem yaka silkiyor, Rus görünce insanların neşesi kaçıyor ya hani işte o his ben Valorant'a girdiğim anda oluyor. İnanılmaz rahatsız ediyor maalesef Türk oyuncular velet dediğimiz kitle, sesli iletişimde ahkam kesen ama hayırdır ne oldu dediğinde bir daha asla konuşmayan ve baseden çıkmayan insanlarla dolu Valorant. Rekabetçi oyunlarımım ilk 10'nundayım 2 maçta bombayı alıp basede afk kalanlar oldu hem de üst üste. CSGO'da 50 maçtan birinde yaşadığım bu olayı Valorant'ta daha ilk oyunlarda yaşamak beni ciddi manada soğuttu. CSGO iyidir. Hile olayını çözerlerse bence Valorant'ın yüzüne bile bakılmaz.
 
Nasıl ki CS:GO'da Rus'lardan cümle alem yaka silkiyor, Rus görünce insanların neşesi kaçıyor ya hani işte o his ben Valorant'a girdiğim anda oluyor. İnanılmaz rahatsız ediyor maalesef Türk oyuncular velet dediğimiz kitle, sesli iletişimde ahkam kesen ama hayırdır ne oldu dediğinde bir daha asla konuşmayan ve baseden çıkmayan insanlarla dolu Valorant. Rekabetçi oyunlarımım ilk 10'nundayım 2 maçta bombayı alıp base de AFK kalanlar oldu hem de üst üste. CS:GO'da 50 maçtan birinde yaşadığım bu olayı Valorant'ta daha ilk oyunlarda yaşamak beni ciddi manada soğuttu. CS:GO iyidir. Hile olayını çözerlerse bence Valorant'ın yüzüne bile bakılmaz.

Neden bakılmasın? En iyi takım oyunları arasında, genede çoğu kişi bakar üst sıralarda zaten veled yok ama silahlar o kadar denkesiz ki işte burada Valorant oyun olmuyor bana göre.
 
Neden bakılmasın? En iyi takım oyunları arasında, genede çoğu kişi bakar üst sıralarda zaten veled yok ama silahlar o kadar denkesiz ki işte burada Valorant oyun olmuyor bana göre.
Evet çok güzel bir noktaya değindiniz, şu odin midir nedir, büyük bir silah var aşırı güçlü uzak yakın fark etmiyor o silahın acilen düzeltilmesi gerekiyor.
 

Geri
Yukarı