Valorant vs Overwatch

Overwatch 1 60 Euro etiketi ile çıkmış bir Blizzard oyunu iken Valorant hali hazırda milyonlarca oynanan LoL'ün yapımcısı tarafından F2P çıkarılmış bir oyun. Tabiki kitle farkı olacak. Karşılaştırma yaparken hiç objektif değilsiniz. Bence de Overwatch çok daha kaliteli bir oyun ayrı mesela ama Valorant da gayet başarılı bir oyun.
 
Overwatch 1 60 euro etiketi ile çıkmış bir Blizzard oyunu iken Valorant halihazırda milyonlarca oynanan LoL'ün yapımcısı tarafından F2p çıkarılmış bir oyun. Tabii ki kitle farkı olacak. Karşılaştırma yaparken hiç objektif değilsiniz. Bence de Overwatch çok daha kaliteli bir oyun ayrı mesela ama Valorant da gayet başarılı bir oyun.

Overwatch bitti artık Overwatch 2 çıktı oda bedava.
 
Bu veletlere laf anlatmazsın zaten burada bunlar ayrılan vaktime yazık 25 yaşındayım bunlar kadar bir oyunu savunan görmedim velete oyunun kötü yanlarından bahsediyorum başka yerden konuya devam ediyor. Yazdıklarımda haklı olduğum yerler var olduklarını kendileride biliyorlar ama görmemezlikten geliyorlar zbyrtmr birkaç konuda hak verdi ama oda sonra değişti gerçekten garip xd.

Ben haklıya haklı derim. Sırf bir oyun için sonradan değişmem yani. Benim sonradan değiştiğim falanda yok, varsa neredeymiş söyleyin de bilelim. Siz düzgünce oyunun neden kötü olduğunu anlatamıyorsunuz. Size bir sürü mesaj yazdım cevap bile ver(e)mediniz. Valorant'ı sevip sevmemeniz umurumda değil. Ben 4-5 aydır Valorant'a girmiyorum bile. CS oynuyorum aylardır. Yani Valorant'ı körü körüne savunacak biri değilim. Benim FPS ile tanışmam Valorant'la da olmadı. Ama sırf sizin tarzınıza uymadığı için bir oyuna çöp derseniz tabii ki de savunurum. Sevmediğim oyun olsa bile savunurum. Eğer ki gerçekten çöp değilse.
 
@OttoSlayer Son yazdığıma bile cevap veremeyerek beni haklı çıkardığınız için teşekkürler.
 
Fikirlerimiz uyuşmuyor ben oyuna hep çöp diyeceğim ve sen aksini söyleyeceksin bu yüzden yazma gereği duymadım.

Yazık ya sana, velet falan yazıyorsun bir de. Gerçekten yazık.
 

Geri
Yukarı