Valorant'a başlanır mı?

Evet el becerisi gerektirmiyor, Valorant'la CS:GO'nun gerektirdiği el becerileri farklı, Valorant'ta attığın vuruşların bir tanesini CS:GO'da zor atarsın, mermi attığın yere gidiyor çok saçma.

Maaşallah mesajlar şahane :D. Daha fazla konuşmaya gerek yok diye düşünüyorum sizin düşünceniz sizin benim düşüncem benim olsun.

Evet çok doğru, yani Valorant ölüm maçında vurduğunuz vuruşları CS:GO ölüm maçında vurmanız aşırı zor, hiç aynı kolaylıkta değil, Valorant çok kolay oyun.

Ben CS:GO'dan geçtim Valorant'ta ilk başta biraz zorlandım kısaca tam tersi de geçerli. Oyunun zorluğuyla ilgili değil alışkanlıkla alakalı. CS:GO profesyonel oyuncularının Valorant'ta ilk maçlarını izlerseniz çoğu ilk maçlarında bayağı zorlanıyor. İyi bir Valorant oyuncusu alışınca CS:GO'yu da iyi oynayabilir kısaca.

Havadayken bile headshot atıyorlar. CS:GO'da ki gibi el becerisi gerekmiyor, her atış one tap gidiyor. Ne kadar hoşuna gider bilemem. Ayrıca kitlesi çok kötü, ben CS:GO'da nova 3 iken Valorant'a başladım ve kitlesi yüzünden rank atlayamadım. Ben başlama derim.
CS zor bir oyun Valorant kolay oraya lafım yok ama oyunu çıktığı günden belli oynuyorum bak gerçekten en fazla 5 defa zıplayarak, havadayken adam vurmuşumdur. 5 bile vuramamış olabilirim.

Sinirli bir insan olduğum için de çok sorun çıkarıyor bana CS. Ya adam rekabetçi giriyor arkadan maç izliyor ya. LoL indi şimdi Valorant iniyor. Umarım zevk alırım. En kötü CS hile açarız herkesin yaptığı gibi. Valorant için tavsiyeleriniz var mı hocalarım? Bir konu daha açacağım DotA2 mi LoL mü diye. Teşekkürler yorumlar için 5 sayfa olacak neredeyse.

Gerçekçi oyunlar daha çok hitap ediyor bana açıkcası. Valorant'ta millet bir şey atıyor duvar oluşuyor anlamadım gitti ya. Bir yere bir şey atıyor uçuyor vuruyor. Tam bana göre değil galiba. Bir kere derecesiz girdim ilk maçımda 21 mi ne vurmuştum hatırlamıyorum. CS fizik olsun grafik olsun sprey olsun daha iyi geliyor. Valorant'da adama kafa attığımı hissetmiyorum yukarıda yazıyor. CS'de öyle değil kafa mı atmışım body mi atmışım hissiyattan anlıyorum. Ya Valorant alışacağım ya da CS hileyle oynayacağım emin değilim. LoL indirdim şimdi deneyeceğim DotA2 de indirdim umarım hoşuma giderler. 4K saat ETS'den sonra ve 2-3K saat CS'den sonra alışması güç.
Valorant'ta yetenekler çok önemli. Yeteneklerin ile adamları kandırabilirsin falan. hep farklı taktik gerektiriyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı