Valorant'a başlanır mı?

Hocam kesinlikle Valorant'a geçin derim. İlk başta CS:GO'nun verdiği alışkanlıklarla zorlanırsınız ama 10-15 maç atın kesinlikle seveceğinizi düşünüyorum. Hem daha eğlenceli bir oyun karakterler olsun efektler ve skinler olsun, bence başlayın.

Sinirli bir insan olduğum için de çok sorun çıkarıyor bana CS. Ya adam rekabetçi giriyor arkadan maç izliyor ya. LoL indi şimdi Valorant iniyor. Umarım zevk alırım. En kötü CS hile açarız herkesin yaptığı gibi. Valorant için tavsiyeleriniz var mı hocalarım? Bir konu daha açacağım DotA2 mi LoL mü diye. Teşekkürler yorumlar için 5 sayfa olacak neredeyse.
Hocam valorant geçecekseniz frankfurt sunucusunda oynamanızı tavsiye ederim TR sunucusunda kesinlikle oynamayın çünkü ben csgo da hiç sinir olmayan bir insandım valorant da çok fazla tilt ediyorlar kendinizi kaptırabilirsiniz.

Hocam valorant geçecekseniz frankfurt sunucusunda oynamanızı tavsiye ederim TR sunucusunda kesinlikle oynamayın çünkü ben csgo da hiç sinir olmayan bir insandım valorant da çok fazla tilt ediyorlar kendinizi kaptırabilirsiniz.
Hocam çok güzel taktik TR serverında oynamamak ama bi ara Frankfurt serverı açtım oradada türk var 4-5 kişi :D :D

Hocam arkadaşlarda Valorant oynuyor ama ben alıştım CS'ye alışmak zor olacak deneyeceğiz. Alışırsam zevk almam muhtemel oyunlara yeteneği olan bir insanım zaten. BF v çok oynardım onu da saldım BF v de bile hile açanlar var ya. Valorant'yu indirmeye çalışıyorum SSD 110 GB olduğu için inmiyor 🤣

Zula'yı mı anlatıyorsunuz Valorant'ı mı? Ne demek el becerisi gerektirmiyor?
Valorant kolay oyun diyenler bence çoğu kişi öyle dediği için sürü psikolojisine yakalanmış kişiler.

Bir de eminim ki CS:GO'nun aksine Valorant'taki 128 Tick sunucular da etkiliyordur aim'i.
SSD 110 GB olduğu için inmiyor 🤣
Valorant 15 GB civarı bir oyun yalnız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı