Valorant'a başlanır mı?

Yıllarımı CS'ye verdim. Nova 4, mg, dmg arası oynuyorum. Karşıya gelen hilelerden artık oyun zevkim kalmadı. FACEIT atarım ara sıra o zevk veriyor. Gerçekten hilelerden sıktı rekabetçi. Hilesiz oynanamıyor neredeyse. Seçkin hesaptayım 2 maç spinbot geldi ya spin. Valorant oynayan arkadaşlarım var da bilmiyorum fizikleri falan çok hoşuma gitmedi. Sizce başlanır mı?
Ben faceit 9 level'dim. Valorant'a geçtim şimdi immortal'ım. O rank aralığında geçmeni tavsiye ederim hem pingin azalır hem de gerçekten kazanmaya çalışanlar var altın ve platin eloda.
 
Yıllarımı CS'ye verdim. Nova 4, mg, dmg arası oynuyorum. Karşıya gelen hilelerden artık oyun zevkim kalmadı. FACEIT atarım ara sıra o zevk veriyor. Gerçekten hilelerden sıktı rekabetçi. Hilesiz oynanamıyor neredeyse. Seçkin hesaptayım 2 maç spinbot geldi ya spin. Valorant oynayan arkadaşlarım var da bilmiyorum fizikleri falan çok hoşuma gitmedi. Sizce başlanır mı?

Başlanmaz. Çünkü Valorant'ta da çok toxic var. İnsanlardan soğursunuz. Ama bıçak ucuz. 128 tick vs. bunlar iyi şeyler tabii. Ha bir de mermiler istediğin yere gitmeyecek hiçbir zaman. Yürüyerek sık ve aim çalışma :)
128 tick sunucu ne demek?

Sunucu gelişmişliği diyebiliriz. Mermiler daha stabil ve daha iyi gidiyor diyorlar ama alakası yok. CS:GO'da 128 tick resmi sunucu gelse eminim Valorant'dan daha iyi olur. Çünkü yürüyerek Long'un en başındaki adamı vuran kişilere her maç rastlarsın emin ol. Valorant'ta mermiler birer füze. Ama güdümlü. Canı nereye gitmek istiyorsa oraya gidiyor. İstediği yere güdümlenen :D
 
Mentalimi koruyamam derseniz TR sunucusunda oynamayın. Gece üç arkadaş dereceli girdik oyun yanımıza iki arkadaş verdi. Önce bana kız olmadığım için sövdüler :D Sonra arkadaşımın ismiyle dalga geçerek sövdüler. Diğer arkadaşım silah atmadığı için doğmamış çocuğuna kadar sövdüler. Biz bu noktaya kadar mikrofon bile basmadık Discord üzerinden iletişim sağladık. Tabii dayanamadık artık ve biz de sövdük en son. Bu sefer başladılar Allah'tan Atatürk'e sövmeye sırayla sövüyorlar ırkçılık desen var. Her maç gelmiyor tabii arada bir geliyor bu tipler. Bu durumlar dışında öneririm.
 
Evet çok doğru, yani Valorant ölüm maçında vurduğunuz vuruşları CS:GO ölüm maçında vurmanız aşırı zor, hiç aynı kolaylıkta değil, Valorant çok kolay oyun.
Kolay oyun mu kurbanınız olayım eleştirecekseniz düzgün eleştirin CS:GO 'da 6K 'ya yakın oynama sürem var ve valoranta betada başladım. Tamam CS benim için de ayrı bir yerde fakat devri bitti be hocam bak hala oynarım arada haftada 2 - 3 maç bazen daha fazla, bazen daha az. LEM'im şu an ki daha üstleri de gördüm. Valoya gelince kolay oyun mu :D anladım abi oyunu 1 2 sefer oynayıp kolay diyorsunuz. Uçarak vuruşu sen yapabiliyorsan karşındaki de yapabiliyor. CS 'den kat kat zor bir oyun aim zaten lazım öyle her vuruş one tap değil bronze , silver eloda oynayıp eleştirmeyin oyunu. Aim varsa bile o dahi yetmiyor bir de skill ne zaman kullanacaksın muhabbeti var ha bunu da mı hallettin yine eksiksin, CS 'de olduğundan daha çok takım oyunu bilmen lazım.

Oyun bazlı eleştirme yapacak olursam da;
-Ping sorunu diye bir olay yok Türkiye sunucuları var CS' de 45 50ping oynarken oyunu Valoda 18 ile oynuyorum.
-CS 'de yaşanan önce ben sıktım olayları olmuyor Tickrate oranı 128 csde bu 64 hala...
-Oyunun fiziklerine bakılırsa haraket fizikleri, silah fizikleri vs. neredeyse aynı Ak47 spreyi ile Vandal spreyi vs. neredeyse birebir. Fiziklerine kötü demek saçmalık olur.
-Kullanıcı geribildirimlerine gelecek olursak oyun çok güncel her zaman güncellemeler iyileştirmeler alıyor, yeni şeyler geliyor, hile sistemi gayet güzel.

Öyle saçma sapan eleştirmeyin oyunları kurban olayım. :) İyi günler
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı